- 4,849
- 3,311
- 113
Destekten şartları net bi şekilde öğrenince sorun çözülür de baglanılmıyor
Anaparayi da kullanmiyoruz ki 😅Belki ana para çevrilince tekrar eklerler
Sitenin ismi bile cok basit be.bosuna bilgilerinizi vermeyin.ceken olursa denerizbunu bırakın da baynesine80.com 25 freespin veriyo 10 liralık cevrimi olan oyunda onu alın belki onlar öder
ODEME YAPMIYOR.Çok şükür geldi de şart ne
Mesaj mi geldi telefonabunu bırakın da baynesine80.com 25 freespin veriyo 10 liralık cevrimi olan oyunda onu alın belki onlar öder
O değilde bayada yatıran varmış normalde herkez arastirirdi acayip ters köşe yaptılarLan hic beklemezdim be yanilttin beni site
Siteyi gören guvenilir dedi sağlam dediler cacık çıktıO değilde bayada yatıran varmış normalde herkez arastirirdi acayip ters köşe yaptılar
Açık asi bende para olsa yatirirdim
Bu arada iki orandan basket aldım +13 baremle gelmek üzere
Hangi oyun 10 TL pragmatictebunu bırakın da baynesine80.com 25 freespin veriyo 10 liralık cevrimi olan oyunda onu alın belki onlar öder
shining 100 lu bişeydiHangi oyun 10 TL pragmaticte
O da odemiyo ben cevridim 50 yatirdim hesabi kapattilarbunu bırakın da baynesine80.com 25 freespin veriyo 10 liralık cevrimi olan oyunda onu alın belki onlar öder
Bunun yatırım şartı var mı ? çekim yapabilmek içinbunu bırakın da baynesine80.com 25 freespin veriyo 10 liralık cevrimi olan oyunda onu alın belki onlar öder