- 34,552
- 19,153
- 113
NiyeHesabi dogrulamiyorlar
NiyeHesabi dogrulamiyorlar
Aktif deil suanArkadaşlar canlı desteğe nasıl baglanacaz biri ekran goruntusu atabilirmi acil
Kaç para gitti dayıBenim hesap kapandı ip diye herhalde geçmiş olsun nasıl yaptım bu hatayı ya sizin çekm umarım gelir canlar
Nasıl kapandı ya ben beş hesap actimBenim hesap kapandı ip diye herhalde geçmiş olsun nasıl yaptım bu hatayı ya sizin çekm umarım gelir canlar
Başkan üzüldüm harbi geçmiş olsun hesabımı sildilerBenim hesap kapandı ip diye herhalde geçmiş olsun nasıl yaptım bu hatayı ya sizin çekm umarım gelir canlar
Aga son hesabami belge istediler sendenNasıl kapandı ya ben beş hesap actim
AynenAga son hesabami belge istediler senden
Agacan kitlendi girilmiyor 1100 yaptım en son gitti ne diyim ben de şans mı varKaç para gitti dayı
Var ol kral umarım siz çekersinizBaşkan üzüldüm harbi geçmiş olsun hesabımı sildiler
Fazlasında gözün olmasın oldumu çek ustaVar ol kral umarım siz çekersiniz
Bizden de belge istediler bizimkinide kapatırlar herhalde gece 12 den sonra çeken olmadı şans yok bizdeVar ol kral umarım siz çekersiniz
Su iç su alan aldı almayan avucunu yaladı kankaCanlı desteğe baglanmak için ekran goruntusu atacak kimse yokmu 1439 tl yaptim bakiyeme yansitmadi serefsizler
Sıcağı sıcağına çeken çekmiş Multiciler yüzünden çoğu kişinin hesabı kapanır zaten ordan dengelerler haksız çekilen parayıBizden de belge istediler bizimkinide kapatırlar herhalde gece 12 den sonra çeken olmadı şans yok bizde