- 39
- 4
- 8
Onların ne diyeyim ben gitti o kadar ugrasSu iç su alan aldı almayan avucunu yaladı kanka
Onların ne diyeyim ben gitti o kadar ugrasSu iç su alan aldı almayan avucunu yaladı kanka
Yansır benimde öyle olmuştu geç yansiyoCanlı desteğe baglanmak için ekran goruntusu atacak kimse yokmu 1439 tl yaptim bakiyeme yansitmadi serefsizler
Reis yarim saat oldu maç kazandı yazio kupon sonuçlandı amaYansır benimde öyle olmuştu geç yansiyo
Reis yarim saat oldu maç kazandı yazio kupon sonuçlandı ama
Bendede öyle oldu bı saat sürdü geçmesiReis yarim saat oldu maç kazandı yazio kupon sonuçlandı ama
Ne zaman yükledin belgeBelge istediler gönderdim 20 dkya onaylanıp 600 çektim. Multi yapanları uyandilar onlarinkini paketliyorlar iyide yapıyorlar.
2 saat oldu Multi yok birşey yok ben kupon bozdurdum o mu sıkıntı oldu acabaBelge istediler gönderdim 20 dkya onaylanıp 600 çektim. Multi yapanları uyandilar onlarinkini paketliyorlar iyide yapıyorlar.
Reis kesin gecermi diyosunBendede öyle oldu bı saat sürdü geçmesi
2 de yükledim kardesimNe zaman yükledin belge
Onun belgeyle alakası yok2 saat oldu Multi yok birşey yok ben kupon bozdurdum o mu sıkıntı oldu acaba
Kimlik ön yuzmu yükledin sadece2 de yükledim kardesim
Onu bilemiyorum kardesim2 saat oldu Multi yok birşey yok ben kupon bozdurdum o mu sıkıntı oldu acaba
Geçer kesin odemen geldiğinde de Dm den yaz bana 🤣🤣🤣Reis kesin gecermi diyosun
Mail onayı yaptınmı bana eklenmediben üye oldum 100 tl verdi sporda kombine yaptım toplam 3.86 oran geldi kupon ama para hesaba geçmedi bilgisi olan ?
Bitti sanırım çok yogunduÜye oldum mail onayı gelmedi bonusta eklenmedi
Eywallah bra2 de yükledim kardesim
Reis bak bu maç daha aldim hemen sonuclandirip bakiyeme yansittilarReis kesin gecermi diyosun