- 34,552
- 19,153
- 113
Bekle sana nasıl geleceğini anlatcamReis bak bu maç daha aldim hemen sonuclandirip bakiyeme yansittilar
Bekle sana nasıl geleceğini anlatcamReis bak bu maç daha aldim hemen sonuclandirip bakiyeme yansittilar
Dinliyorum reisBekle sana nasıl geleceğini anlatcam
Sen boyle mi yaptin reis sendede kazanc yazıp yansitmadilarmi nasıl olduE posta ile iletişime tiklayacaksin kupon numaranı yazıp kupon tuttu ama bakiyeye geçmedi.diyeceksin
Evet kazandı dedi ama bakiyeye geçmedi sana anlattığım gibi kupon numarasını yazdım bakiyeye geçmedi dedim yirmi dk yarım saat sonra baktım geçmiş ben yazdıktan sonraSen boyle mi yaptin reis sendede kazanc yazıp yansitmadilarmi nasıl oldu
Dediğin gibi yaptim reis inşallah verirlerEvet kazandı dedi ama bakiyeye geçmedi sana anlattığım gibi kupon numarasını yazdım bakiyeye geçmedi dedim yirmi dk yarım saat sonra baktım geçmiş ben yazdıktan sonra
Bakiyeyi direk çekim yapabiliyozmu yatırım falan istiyormuEvet kazandı dedi ama bakiyeye geçmedi sana anlattığım gibi kupon numarasını yazdım bakiyeye geçmedi dedim yirmi dk yarım saat sonra baktım geçmiş ben yazdıktan sonra
İsitoyo yatirimliBakiyeyi direk çekim yapabiliyozmu yatırım falan istiyormu
Verir verir bu öyle basit bı site deil güzel siteDediğin gibi yaptim reis inşallah verirler
Payfix 25 veya papara min 50 ikisinden biriyle yatırım yapman lazım çekimi de yaptığın yatırım yöntemiyle cekebiliyorsun sadeceBakiyeyi direk çekim yapabiliyozmu yatırım falan istiyormu
Inşallah reis eğer cekim elime ulassin yarın yazacagim burdan sanaVerir verir bu öyle basit bı site deil güzel site
Kriptoda anliyorsan 5-10 liralık trx de yatirabilirsinBakiyeyi direk çekim yapabiliyozmu yatırım falan istiyormu
Belge isterler kanka geceden ver çekimi iptal edip belge isterler belgeyi de yükle oderlerInşallah reis eğer cekim elime ulassin yarın yazacagim burdan sana
aldık mı paramızı bız dostBelge isterler kanka geceden ver çekimi iptal edip belge isterler belgeyi de yükle oderler
Ağa şu an payfix hesabında para yok yoksa hemen verirdim valaBelge isterler kanka geceden ver çekimi iptal edip belge isterler belgeyi de yükle oderler
Belge ne isterler kiAğa şu an payfix hesabında para yok yoksa hemen verirdim vala
KimlikBelge ne isterler ki
Knk mail gelmiyor ekliyorlarmı halen bonusuKimlik