- 11,251
- 10,862
- 113
Belge olarak sadece kimlik onyuzmu gonderdin dost ikili belgeyi kabul etmedi bende sadece kimlik ön yüz gönderdimSaat 12 den sonra belge gönderip onaylanan oldu mu. Benim 9 saat oldu beklemede . 20 dk da onaylanan bir kaç arkadaş gördüm .
Bende gördüm birini ama kimse onaylanmadi ondan başka bugün yapılır senin ödemeSaat 12 den sonra belge gönderip onaylanan oldu mu. Benim 9 saat oldu beklemede . 20 dk da onaylanan bir kaç arkadaş gördüm .
Aynen ön yüz.Belge olarak sadece kimlik onyuzmu gonderdin dost ikili belgeyi kabul etmedi bende sadece kimlik ön yüz gönderdim
İns kardeş.Bende gördüm birini ama kimse onaylanmadi ondan başka bugün yapılır senin ödeme
Ben dün aldim bugun yatirim yaptim simdide belge gonderdim akibetim nolacak acaba 😁Bende gördüm birini ama kimse onaylanmadi ondan başka bugün yapılır senin ödeme
Seninde bugün onaylanır zaten belge onaylandıktan sonra beş dkda geliyo cekimBen dün aldim bugun yatirim yaptim simdide belge gonderdim akibetim nolacak acaba 😁
Hadi bakalim dost sağolasın kuruduk vallaha iyi gelirSeninde bugün onaylanır zaten belge onaylandıktan sonra beş dkda geliyo cekim
İşte 12 den önce multiyi ayikmadilar 12 den sonra bende yaptım birini kapattılar diğerlerine bonus bile eklemediler00 00 dan önce 3 hesaptan çekim yaptım belge evrak istenmedi hiç
465
560
440
tutarlar bunlar
buldum mu af yokİşte 12 den önce multiyi ayikmadilar 12 den sonra bende yaptım birini kapattılar diğerlerine bonus bile eklemediler
Helal dost gordunmu koyacaksın bakma millet multiye laf yapiyo ellerinden gelmiyobuldum mu af yok
aynen herkes yapmıştır zaten bir ara macludo diye bi slot oyunu vardı karşılıklı kızma birader oynuodn 67k kaldırdım oyunu kaldırdı siteler hepHelal dost gordunmu koyacaksın bakma millet multiye laf yapiyo ellerinden gelmiyo
Bana denk gelmedi öyle sağolsun bazı hain dostlar çekti soylemediaynen herkes yapmıştır zaten bir ara macludo diye bi slot oyunu vardı karşılıklı kızma birader oynuodn 67k kaldırdım oyunu kaldırdı siteler hep
kim kime söyler hazır para her gün çek hayatına bak sana tavsiye yabancı sitelerde bak oyuna kripto kullanıosan başka da sorma bişey amaBana denk gelmedi öyle sağolsun bazı hain dostlar çekti soylemedi
Seninde bugün onaylanır zaten belge onaylandıktan sonra beş dkda geliyo cekim