- 498
- 223
- 43
ula 50 liramız da mı gidece yatırdıgımız
Ne bitrBitti sanırım çok yogundu
Dedim ben de de aynı olduHesabı açmışlar bakiye 0 .yatırım falan yapmayın abicim bu siteye
Gece 2 k yi görmüştüm 1 k ya kadar düşürdüm bakiyeyi kaybede kaybede sabah belge iptal dediler takrar yükledim çekim verdim iptal ettiler tekrar yükledim tekrar iptal edip hesabı engellediler mail attım belgeleri hesabı açmışlar bu seferde parayı silmisler 😂😂Ne bitr
Dedim ben de de aynı oldu
Vay be üzüldüm ya aman gelen gidiyor zatenGece 2 k yi görmüştüm 1 k ya kadar düşürdüm bakiyeyi kaybede kaybede sabah belge iptal dediler takrar yükledim çekim verdim iptal ettiler tekrar yükledim tekrar iptal edip hesabı engellediler mail attım belgeleri hesabı açmışlar bu seferde parayı silmisler 😂😂
Öyle başkan cekseydim geri vermiştim çoktanVay be üzüldüm ya aman gelen gidiyor zaten
Bir kağıda tarih yaz üstüne kimliğini koy al eline selfi yap bunu kastediyor başkanPasaportlu selfie ve BC'nin tarih ve adının bulunduğu bir sayfa
şimdide bunu istediler bu nedir?
zamanın hızlı sitelerinden 250 dolar çekmiştim 22 dolar deneme ileilginç curacao lisansı var alla alla
Bi zahmet gülü seven dikenine katlansın kral. Heralde öyle bişey yapacak değilizbaşka siteden multi denedikten sonra buraya şikayet açma yalnız x sitesi hesabımı kapattı paramı alamıyorum diye var öyle birkaç tip şikayet açan forumda suçlu olduğu halde utanmadan bir de milleti canlı desteğe yönlendirip küfrettiriyorlar
Destek bulamadım ben Kanka yaYazdım desteğe kanka bekliyorum cevap