Uzun zamandır aktif dostum hala aktifHala aktifmi bilen varmı ?
Kardeşim bu frebet kazancımiydıödendi valla 5 dk da
evet freebet zaten free spıne gıremedım hata verıyorKardeşim bu frebet kazancımiydı
Kardeşim benim peki direk yatırdıgım parayı oynamadanmı çektin bide bilgin varmı frebet kazancının sınırı varmı biliyomusun senden ricam yardımcı olabilirsenevet freebet zaten free spıne gıremedım hata verıyor
sınır yok ıstedıgın kadar cek ben 50 tl yatırdım onada bahıs aldım bır tane daha 50 freebet cıktı onada aldım sonra kazancın hepsını cektım yatırdıgın parayı oynayacaksınKardeşim benim peki direk yatırdıgım parayı oynamadanmı çektin bide bilgin varmı frebet kazancının sınırı varmı biliyomusun senden ricam yardımcı olabilirsen
Eyvallag kardeşim saolsınır yok ıstedıgın kadar cek ben 50 tl yatırdım onada bahıs aldım bır tane daha 50 freebet cıktı onada aldım sonra kazancın hepsını cektım yatırdıgın parayı oynayacaksın
Biriniz yardımcı olur musunuz beylerFreebette freespinde gözükmüyor bende nasıl aktif edicem
Amınakodum yerinde 4 maç canlı basketbol bahsi aldım tek maç 3 sayıya 1223tl gitti şans yok amkÇektim 20 saniye sonea hesaptaydı
Aynısı benimde yatırım yaptım ama hala yatırım yapın diyorlarÇekim veriyorum reddediliyor 50 TL yatırım sağladım neden reddediliyor
hadı bız belge atıyoruz gonderıyoruz sen neye gore dıyorsun ha sıte dolandırıcıdır bılmem etmem ben freebetten 600 tl para cektım nıye ınanmasınlar sıte adamımıyız ha odeme yapmıyorlardır bıze denk gelmıstır bılmem ben 50 tl yatırdım 30 sanıyede hesabıma gectı para yalan atıpta sızın paralarınız benım cebıme gırmeyecek ya ha tavsıyede etmedık bırısı paylasmıs saolsun bende aldım freebetı denedım yatırım yaptım cektım gorsellerıyle paylastım demekkı cekılebılıyormus o rıskı alın daha dıkkatlı davranın dıye ama demekkı cekıp cekemedık demek lazımmısYok 1 dakka yok 30 saniye digemlere inanmayin arkadaslar site dolandirici direk belge isteyip atincada hesabi kitliorlar odeme kesinlikle yapmiyor paranizdan olmayin