- 189
- 16
- 18
Hiçkimse alamadı konu açın biriniz sahtekar site diye bilsem açacağımGeçmiş olsun alan aldı demek ki
Hiçkimse alamadı konu açın biriniz sahtekar site diye bilsem açacağımGeçmiş olsun alan aldı demek ki
Ben çektim dün kardeşHiçkimse alamadı konu açın biriniz sahtekar site diye bilsem açacağım
az önce canlı desteğe bağlandım deneme Bonusu veye freebet mevcut değildir dedi
Normal birader 24 saat önce vardı ozaman ait alintiladigin mesajaz önce canlı desteğe bağlandım deneme Bonusu veye freebet mevcut değildir dedi
Helal olsun bilader benimkini sildiler ben de çekimi dünverdim ama yalan ettilerBen çektim dün kardeş
Çeksek ne olacak oradan aldım celtabet kaybettimHelal olsun bilader benimkini sildiler ben de çekimi dünverdim ama yalan ettiler
çocuklarını çok düşünüyorsan oynama birader.He sanane kardeşim diyeceksen de senin çocuklarından banane.Yazma ozaman böyle şeyler. üzüleceksen ve üzeceksen oynama arkadaş.Bu ne yaa çocuklarıma ne dicem bilmemne.Parayı yatırsalardı ne dicektin ? Buyrun çocuklar babanız kumar oynadı size hediye aldı.Yarın öbürgün yine kumar oynıcak sizin rızkınızı yatırcak...Bende çocuklara bayramdan sonra yasak bitince hediyeniz tamam demistim yasak var diye bahane ediyordum onlarda ne güzel uyumuşlardı şimdi ne cevap verecem bilmiyorum baba olmak çok zor insan baba olunca anlıyor sorumluluk sahibi olmak çocukken bunu anlamıyorduk tabi şimdi anliyorum
Sen kimarla kazanıp hediye alıyorsan vay halineBende çocuklara bayramdan sonra yasak bitince hediyeniz tamam demistim yasak var diye bahane ediyordum onlarda ne güzel uyumuşlardı şimdi ne cevap verecem bilmiyorum baba olmak çok zor insan baba olunca anlıyor sorumluluk sahibi olmak çocukken bunu anlamıyorduk tabi şimdi anliyorum
Bence doğru olabilir. Çünkü baya gönderdiler.
Arkadaşım deneme Bonus falan yok üye oldun hesabıma bir şey yüklenmedi bence konuyu kapatın insanları boşuna üye olmasın
Refran istiyor