Vaybe 5200 yapcam bide 200 yatırcam oooooo ne günlere kaldık5200 yapacaksın sonra 200 yatırım yapacaksın sonra 520 çekeceksin kasa yok demekki
Dandik bonusMobile
m.betvino343.com
1 tane daha hesap ac aynı ısım soyısımle havale ile yatırıma sekmesıne gır 36 k yatır tabıkı para gondermıcen para yatırdım tıkla yeter 10 15 dk sonra cekmeyı dene belkı kanarlar ben casıbomda havele ilebeyler 36 k yaptım yokmu bunu bi çekebilme ihtimalim la bi indiregandi yapamazmıyım :d
Çeken olmadı mı hic1 tane daha hesap ac aynı ısım soyısımle havale ile yatırıma sekmesıne gır 36 k yatır tabıkı para gondermıcen para yatırdım tıkla yeter 10 15 dk sonra cekmeyı dene belkı kanarlar ben casıbomda havele ile
1 kere 300 tl yatırdım
Çekilebilir.beyler 36 k yaptım yokmu bunu bi çekebilme ihtimalim la bi indiregandi yapamazmıyım :d
Halaminda billuru olsa amcam olurdu. Bitmediniz gitti awk.ödema aldım havale yöntemi ile
yalan borcum mu varsa totoHalaminda billuru olsa amcam olurdu. Bitmediniz gitti awk.
ne açığıYemin ederim toplam da Multi açarak 10 bin liradan fazla cekdim kuzenim de cekdi bir açık sayesinde
anlat bizde yapalım neymiş bu açık dost siteler alana kadar bizler alalım açık var multiden aldım diyorsun devamını niye getirmiyosun dost paramı istiyorsunne açığı