evet dostum paparada sıkıntı varPaparada sorun var galiba 25 dk oldu hesaba geçmedi hala. Başka birileri de söylemişti manuel geçiyorlarmış herhalde şu an.
evet dostum paparada sıkıntı varPaparada sorun var galiba 25 dk oldu hesaba geçmedi hala. Başka birileri de söylemişti manuel geçiyorlarmış herhalde şu an.
dostum denem bonusından yatırılarsa banada haber eder misinPaparada sorun var galiba 25 dk oldu hesaba geçmedi hala. Başka birileri de söylemişti manuel geçiyorlarmış herhalde şu an.
dostum denem bonusından yatırılarsa banada haber eder misin
20 dkda izin verildi havale ile talep veriyorsun. Sordum atm ile gonderiyorlarmis ve kesintiyi karşılıyorlarmış dediklerine göre.dostum denem bonusından yatırılarsa banada haber eder misin
Benim 18:40'ta izin verildi hala bekliyor. Canlı yardım önce 21:00 dedi sonra 1 saat içinde ödenecek dedi. Hâlâ ödenmedi. Oyalayıp duruyorlar. Kafayı yiyecem.Ekli dosyayı görüntüle 41346 akşam 7 den beri izin verildi bekliyor çekim gelince yazarım
Dostum benim ödeme geldi 131 TL olarak kesintiyi ekleyeceğiz dediler de betco lar da sorun mu var giriş yapamıyorum sutbet w atayım dedim olmadı genco ya atayım dedim bu sitede aynı şekilde açılmıyorBenim 18:40'ta izin verildi hala bekliyor. Canlı yardım önce 21:00 dedi sonra 1 saat içinde ödenecek dedi. Hâlâ ödenmedi. Oyalayıp duruyorlar. Kafayı yiyecem.
aynen betcolarda skıntı var galibaDostum benim ödeme geldi 131 TL olarak kesintiyi ekleyeceğiz dediler de betco lar da sorun mu var giriş yapamıyorum sutbet w atayım dedim olmadı genco ya atayım dedim bu sitede aynı şekilde açılmıyor
Ben akbank ile çektim 6 saatte ödendi 135 olarak geçti hesaba. Kesintiyi bonus oldugu icin odemiyoruz dedi yan çizdi adiler. Ben de küfredip kapattım.Dostum benim ödeme geldi 131 TL olarak kesintiyi ekleyeceğiz dediler de betco lar da sorun mu var giriş yapamıyorum sutbet w atayım dedim olmadı genco ya atayım dedim bu sitede aynı şekilde açılmıyor
Yatirma kardesim 24 saatir cekim bekliyorum halen paparaya yatirmadilar baglaniyorum birazdan diyor surekli oyaliyolar sahtekar bunlar 30 lirandan olmaarkadaslar çevrimi tamamladım 130 tl kasa oldu 30 tl yatırıyımmı çeken oldumu siteden çökmesinler paraya
Benim para hesaba yatarsa buraya yazarim sende ona gore yatitirsinbenımde kasa 160 30 yatırsam mı diye düşündüm bilmiom
Tamam reisBenim para hesaba yatarsa buraya yazarim sende ona gore yatitirsin