Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvogue Deneme Bonusu

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
171
43
Bu rahatsizlar ip cakismasi dediler. Fake hesapla falan hic isim olmadi bu zaman kadar. Hesabimi kapatin deyince de 60 gun giris yapmazsaniz kaoanir diye yalan soyluyorlar

jjason

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
802
96
28
voguu.png
kendi paramızla oynasak gelmez aw

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,738
443
83
Benim 18:40'ta izin verildi hala bekliyor. Canlı yardım önce 21:00 dedi sonra 1 saat içinde ödenecek dedi. Hâlâ ödenmedi. Oyalayıp duruyorlar. Kafayı yiyecem.
Dostum benim ödeme geldi 131 TL olarak kesintiyi ekleyeceğiz dediler de betco lar da sorun mu var giriş yapamıyorum sutbet w atayım dedim olmadı genco ya atayım dedim bu sitede aynı şekilde açılmıyor

crazyboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
666
151
43
Dostum benim ödeme geldi 131 TL olarak kesintiyi ekleyeceğiz dediler de betco lar da sorun mu var giriş yapamıyorum sutbet w atayım dedim olmadı genco ya atayım dedim bu sitede aynı şekilde açılmıyor
Ben akbank ile çektim 6 saatte ödendi 135 olarak geçti hesaba. Kesintiyi bonus oldugu icin odemiyoruz dedi yan çizdi adiler. Ben de küfredip kapattım.

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
482
83
Emir 11:32
Deneme bonusu etkinliğimiz 23:59 itibari ile sona ermiştir. İlginiz için teşekkür eder bir sonraki etkinliklerimizde görüşmek üzere. Dilerseniz yatırım sağlayıp sitemizde bulunan avantajlı promosyonlardan faydalanabilirsiniz. BetVogue 'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kullanıcı uzun süre aktif olmadığından sohbet

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,760
1,353
113
arkadaslar çevrimi tamamladım 130 tl kasa oldu 30 tl yatırıyımmı çeken oldumu siteden çökmesinler paraya

cezafan92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
686
365
63
benımde kasa 160 30 yatırsam mı diye düşündüm bilmiom

Hunreis

Tanınmış üye