- 2,257
- 2,190
- 113
Betvole cok uzun yıllardır va imajbet de öyle deneme bonusu sınırsız ve kimseleri rahatsız etmeyen firmalardır
TeşekkürlerEvet dost freebet freespin 50 call center teyit için arayıp ekliyor çevrim şartı yok 100 ve üstü diledigin bakiyeyi cekebilirsin
UffYıllar önce 240 tl.cepbank yatırımımı hesaba geçmeyen dolandirici betvole
Temizle temizle bitmiyor böyle kahpeler dostumAynısını banada brentford yaptı namussuz insan çok 3 5 kuruş için
Baksana dost sosabet sitesi bile bizden aç köpek hemen kaldırdılar bizden yatırım bekliyorlar aç köpekler öyle yemek yiyorlar bizim paramızla aklı olan kimse yatırım yapmasin siteye salak olan yatırım yaparTemizle temizle bitmiyor böyle kahpeler dostum
Kim bilir bu site sosabet kimin hakkını aldılar da öyle verdiler deneme bonusunuBaksana dost sosabet sitesi bile bizden aç köpek hemen kaldırdılar bizden yatırım bekliyorlar aç köpekler öyle yemek yiyorlar bizim paramızla aklı olan kimse yatırım yapmasin siteye salak olan yatırım yapar
Kendisine saygısı olmayan gitsin yapsın kardo ben bizimkileride anlamiyorum bile bile lades yapıyorlar yaBaksana dost sosabet sitesi bile bizden aç köpek hemen kaldırdılar bizden yatırım bekliyorlar aç köpekler öyle yemek yiyorlar bizim paramızla aklı olan kimse yatırım yapmasin siteye salak olan yatırım yapar
Geçmiş olsun agaMilosbet tam bir dolandırıcı 25 bin kazandım hesabımı sildi sakın üye olmayın
Ender gözüken sağlam sitelerden bitanesi aynenKullanıcı adım:LA636363 çekim yine 5 dk ışık hızında teşekkürler betparibu
Neyine güven? Seneler önce 240 tl cephane yatırımımi yatirmadi dolandırıcıGüvenilir mi
Madem ender gözüken sağlam ilk kazığı da bu siteden yedik 240 tl cephane yatırımımin üstüne oturdu adı şerefsiz site hiç unutmam bugünkü 2-3 bin tl.Ender gözüken sağlam sitelerden bitanesi aynen
Bilmiyoruz ondan soruyoruz kardeşNeyine güven? Seneler önce 240 tl cephane yatırımımi yatirmadi dolandırıcı