- 9,471
- 7,166
- 113
Sadece slot diye bilgi aldım
BU BİLGİYİ MİLLETİ ÜYE YAPMADAN ÖNCE VERMEN GEREKMİYO MU BİLADER. SLOTTA BİN TL YAPICAZ DA 100 TL ÇEKİCEZ NE ANLADIM BEN O İŞTEN
Sadece slot diye bilgi aldım
ben slotta çevirdim dost az evvel payfix ile 110 çekim verdim ödeme bekliyorumAktif ettim de tenis maçı seciyorum bakiye yetersiz diyo yinede,acaba hangi sporda,hangi oranlarda geçerli
ben slotta çevirdim dost az evvel payfix ile 110 çekim verdim ödeme bekliyorum
Nerede geçerli bu bonus kullandırtmıyor hiç bir yerde
aga kullanıcı adının oraya tıkla promosyonlar kısmına gel ve yeni bonuslar seçeneğine tıkla oradan aktif ediyorsun. ama ben kullanamıyorum. yetersiz bakiye falan diyor. acaba telegram hesabını mı takip etmek gerekiyorNereden aktif oluyor. Biri foto paylasabilirmi. Bulamadım bir turlu
Teklifler bonuslar aktif etBakiye 0 yazio, bonus nerde gözüküyor
Bonanza acık 1 liradan çevirdim topladım beti arttırdım 1100 lira oldu az gözlülük 2 bin yapayım dedim yüksek betten çevirdim gitti 😂YENİ SİTE HAYIRLI OLSUN HERKESE BOL ŞANS OTOMATİK EKLENİYOR BONUS UYE OLDUKTAN SONRA HESABA GİRİŞ ARDINDAN BONUSLAR AKTİF EDİCEKSİNİZ.
https://betwild365.com
ŞARTLARI 1000 Yap 100 Çek 2000 Yap 200 Çek Olarakdır. 🤝
kardeş sen neye muhalif oluyosun ben onu anlamadım? nereden biliyorsun 1000 yapmadığımı? neyin hazımsızlığı bu ?ee yani bu görsel ne alaka. adam 1000 yap 100 çek diyor yani 110 çektirmezler diyorum kural böyleyse eğer diyorum anlayabiliyor musun bu dediğimi