- 179
- 35
- 28
Allah yar ve yardımcımız olsun..adaletsizlik dünyanın kanununda var kral
Allah yar ve yardımcımız olsun..adaletsizlik dünyanın kanununda var kral
umarım gelir soruyorum iletildi papara numarası diyor gün içersinde yatıcak deniyor bakalım akşam 8 kadar yatmazsa yatmazgelir kardeşim gönderimler başladı geliyor millete tek tek sanada gelir
papara çekenlerinde bazıları yatmış bana sıraya göre diyor ben gece 1de çekim verdim hala gelen giden yokHavale cekim verip riske girenlere erken yollamislar biz hala bekliyoz
sen 1 de vermişsin ben 23.47 de çekim talebi verdimpapara çekenlerinde bazıları yatmış bana sıraya göre diyor ben gece 1de çekim verdim hala gelen giden yok
erken verdik yatmadı sabahtan vereydik keşkesen 1 de vermişsin ben 23.47 de çekim talebi verdim
banada yoğunluk var gün içersinde diyor hala 12 ye kdar yatcak mı diyorum tabiki diyorBu da canlı desteğin bana az önce söylediği
Kardesm herkese öyle diyrlar ama kimseye yatırmıyorlarBu da canlı desteğin bana az önce söylediği
Noldu az sora )az sora reklamlardan sora ne site ya bunlar nasil musteri cekecek ya bu guvenle enteresanBu da canlı desteğin bana az önce söylediği
Kacta vermistin talebiARKADALŞRLAR VALLAHA YATTI İNANMIYORDUM GÖNDERİRLER DİYE ACABYİP MUTLUYUM