- 198
- 97
- 28
valla ben giriyorum knka sorun yok sende bi sıkıntı var benceBeyler bu sitede canlı desteğe bağlanmıyor sağdaki 3 noktadan. Altta canlı destek yazıyo oraya basınca da livechat a atıyo saçma bi şekilde
cihaz değiştir oyle dene bıde
valla ben giriyorum knka sorun yok sende bi sıkıntı var benceBeyler bu sitede canlı desteğe bağlanmıyor sağdaki 3 noktadan. Altta canlı destek yazıyo oraya basınca da livechat a atıyo saçma bi şekilde
Sağdaki 3 noktadan mı bağlanıyosunvalla ben giriyorum knka sorun yok sende bi sıkıntı var bence
cihaz değiştir oyle dene bıde
Hangi Oyunda oynadınız acaba1k yaptım canlı destek piyasada yok 100 çekim yaptım gelirse yazarım
Kanka siteleri gösteren anasayfa in linkini biraksana giremiyorumBonusu nasıl aldınız bir türlu alamadim ben
Bende 13 k yaptım 250 cektim 10 k atsam 13 k yapamamGeçen hangi site hatirlamiyorum 20 tl bonusu 4300 lira yapmistim max cekim 250 idi icimw oturdu🥲
Geçenlerde 400 tl kayıp bonusu aldım celtabetten 32 k yaptım max. 30 katı çekiliyor diye 12 bin alabildim hayatı sorgulattı bana ardından discount limiti koyan sitelere oynamaya tövbe ettim sen yazınca aklıma geldi üzdün dostBende 13 k yaptım 250 cektim 10 k atsam 13 k yapamam
Desteğe bağlanamıyorum helpSallayınca tutuyor
Bağlanıyor sağ alttan menüye girince en baştaki diğerleri acılmıyorDesteğe bağlanamıyorum help