- 1,707
- 428
- 83
Valla aga bende hiç sallamadım whatsapp tan link atayım dedi atmayın dedim oynadığım yerler var dedim atmadılar da, sonra canım sıkıldı üye olayım dedim oldum 20 TL felan bekliyordum yani Bi baktım 250 çevrim de kolayaradılar açmadım şansa bak ya
Meil aktivasyonu o yap girersinBu sekilde
Bosuna uye olma arayana sadeceMeil aktivasyonu o yap girersin
Deneme bonusu değil zaten kişiye özel tanıtım bonusu. Eğer başka sitelerde yüklü yatırımların varsa tanıtım amaçlı 100 liradan 1000 liraya kadar bonus veriyorlar. Winxbet de bana 400 tl teklif etmişti yatırımsız.Son zamanlarda sitemiz hakkında forumlarda asılsız haberler yapılmaktadır. Bu tarz haberlere lütfen itimat etmeyiniz.Deneme bonusumuz mevcut değildir Eşref bey
b10 da en az 20 k yatırımım varDeneme bonusu değil zaten kişiye özel tanıtım bonusu. Eğer başka sitelerde yüklü yatırımların varsa tanıtım amaçlı 100 liradan 1000 liraya kadar bonus veriyorlar. Winxbet de bana 400 tl teklif etmişti yatırımsız.
20k para mı Benim en az 2 milyon son 4 yılda.b10 da en az 20 k yatırımım var
3 aydır oynuyorum benim için 20 k yatırım büyük20k para mı Benim en az 2 milyon son 4 yılda.
3 ayda b10'a nasıl üye oldun? Bets10 demek istedin sanırım.3 aydır oynuyorum benim için 20 k yatırım büyük
Yalan niye konuşuyor vermiyorlar simdeiSa beyler +447780802324 atandım bu numaradan atarlarsa açın deneme bonusu verelim dediler başta hiç sormadım falan sonra üye oldum 250 TL eklediler 500 tl olarak ta çekim yaptımEkli dosyayı görüntüle 81082