- 6,296
- 1,562
- 113
Vay tebriklerOna iyi ki tüm kasayı üst girmemişim supriz oynayıp böyle bisey yapmışım
Ekli dosyayı görüntüle 394034
Vay tebriklerOna iyi ki tüm kasayı üst girmemişim supriz oynayıp böyle bisey yapmışım
Biri kendi kalesine biri çizgiyi geçmeden gol verdi şans iyi geldi36-41 de gelmiş goller
Aynen gelecek oldumu geliyor bi şekilde şans olsun yeterBiri kendi kalesine biri çizgiyi geçmeden gol verdi şans iyi geldi
3-1 oldu iy yok artıkAynen gelecek oldumu geliyor bi şekilde şans olsun yeter
TenriklerOna iyi ki tüm kasayı üst girmemişim supriz oynayıp böyle bisey yapmışım
Oha harbi hdhdhshhs3-1 oldu iy yok artık
Oran varmıydı onun3-1 oldu iy yok artık
TbrklrOna iyi ki tüm kasayı üst girmemişim supriz oynayıp böyle bisey yapmışım
Orani kacti acaba3-1 oldu iy yok artık
naber ekoşTbrklr
İy 2 üst dk 17de 8.40 dı bozdurma 300 veriyordu koy götüne dedim açtım maçı izledim çok hızlı bozdurmadim Kupon sonuclansa 3.5 alacaktım Kupon sonuclanmadi daha aq betcosuOran varmıydı onun
İi ardoş sendennaber ekoş
Goller geç gelmiş biraz erken gelse 3.5tan da koyardınİy 2 üst dk 17de 8.40 dı bozdurma 300 veriyordu koy götüne dedim açtım maçı izledim çok hızlı bozdurmadim Kupon sonuclansa 3.5 alacaktım Kupon sonuclanmadi daha aq betcosu
İyidir bendeİi ardoş senden
Betco pişmanlık oldu iyiceİy 2 üst dk 17de 8.40 dı bozdurma 300 veriyordu koy götüne dedim açtım maçı izledim çok hızlı bozdurmadim Kupon sonuclansa 3.5 alacaktım Kupon sonuclanmadi daha aq betcosu