işleme aldılarmı dost seninkiniEfendim işleminiz sırada gözükmektedir, yoğunluk kaynaklı net bir süre verememekteyim. Lütfen ara ara bağlanarak işleminiz durumunu öğreniniz, anlayışınız için teşekkür ederiz..
Çekime bakıp bunu yazdi
Benim 1 saat oldu hala ses yok işleme bile almadılarişleme aldılarmı dost seninkini
işlemde değil daha bekleyelim biraz bakalımBu şekil hala aynı agaEkli dosyayı görüntüle 532028
ÖderBu şekil hala aynı agaEkli dosyayı görüntüle 532028
Kral benim 5 x yaptı fazlasını istemedioto ama 5x degil 11x den aşa degil dümenden 5 kati yazmişlar
Nerden biliyon aga sağlammı site
Dost lisansı var adam niye 300 lira için şikayet actirsin kendine zaten şartlar basit 1k yap 100 cek dememiş daha ne olsunNerden biliyon aga sağlammı site
Kanka tek paylaşım yapan forum burası degilHerkes dedigin 100 kisiden 5 i kazanio bunuda 1 dakkada odeyemiosa zaten uckaate kurmuskwr
çevirdim big bass splash de 10 tl den girdi 200 verdi sonrasında kasada öyle böyle 400 oldu tam 250 ye geldi kasa 5 liradan cevirdim ara ödeme 250 verdi kasa 300 e sabitlendi50tlyi 5 kat çeviremezsin slotta.
19:30 dan beri bekliyoruz tik yok halaÇekim verildi öderse yazarım
Dostlar paylaşan arkadaşa teşekkürler bu arada sweet Bonanza xmas de çevrim yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 532035