- 7,336
- 1,525
- 113
Gardaş tamam sovebilirsin ama bu şekildede sovemessinUza lan mı ? Sana yalan borcumuz mu var ? amk oglu belkı ısıne yarar dıye söyluyoruz gtveren kendı cekememıs yapamamıs mıllete bok atıyor amk oglu senı
Gardaş tamam sovebilirsin ama bu şekildede sovemessinUza lan mı ? Sana yalan borcumuz mu var ? amk oglu belkı ısıne yarar dıye söyluyoruz gtveren kendı cekememıs yapamamıs mıllete bok atıyor amk oglu senı
Senin çekim ödendi mi dayı ?Yahu 13saat oldu 13
ya boş yapma bilader san kim dedi git dandik sitede oyna stake gandom varkenBugün sabah 6 dan sonra çekim verip gelen oldumu arkadaslar
Olum sen heryerde ne diye taşkala yaratıyon karışma la kimseyeya boş yapma bilader san kim dedi git dandik sitede oyna stake gandom varken
Doğru bişeyi söyledim herkesin parası kalıyor veled gibi ağlıyolar oynasınlar stake gandom baksınlar keyiflerine???sonra burda konuda açmazlar nefret ediyorumOlum sen heryerde ne diye taşkala yaratıyon karışma la kimseye
Dost herkes ne yaparsa kendine yapar boş koyDoğru bişeyi söyledim herkesin parası kalıyor veled gibi ağlıyolar oynasınlar stake gandom baksınlar keyiflerine???sonra burda konuda açmazlar nefret ediyorum
Haklısın beyin ameliyatı olmaları lazımDost herkes ne yaparsa kendine yapar boş koy
11 dkda ödendiKonuyu okurken bende alayım dedim şansa çekim verdik öderlerse iyi
Deneme bnusu aldım dümbük sananeDoğru bişeyi söyledim herkesin parası kalıyor veled gibi ağlıyolar oynasınlar stake gandom baksınlar keyiflerine???sonra burda konuda açmazlar nefret ediyorum
Ee o zaman bonus avcılığı yapıp burda kıvranmaDeneme bnusu aldım dümbük sanane
Kardes ister bonus alırım ister para yatırırım site seninmi hayırdır kardes herkes istediğini yazar kurallar cercevesinde salca olmaEe o zaman bonus avcılığı yapıp burda kıvranma
Sweet bonanza çok iyi ödedi bana da, hep 50x attiOyunları kapalı anladığım kadarıyla 3 hesaptan bir şey alamadım