- 1,068
- 465
- 83
sana gelen çekimin ekran görüntüsünü atsan olur mu? boşa beklemediğimizi anlayalımeskı kımlık yada ehlıyetını yolluycaksın varsa arkadasım
sana gelen çekimin ekran görüntüsünü atsan olur mu? boşa beklemediğimizi anlayalımeskı kımlık yada ehlıyetını yolluycaksın varsa arkadasım
Zaten kaydoluyorsun okadar bulging veriyorsun ayni seySeri noyu karalayip atsan nolucak geri kalan bütün bilgileri veriyor senin uzerinden herseyde kullanimlar bilgilerini ana adin baba adin veriyor doğum yerin kilmlik verilis tarihi
Kardesım yalan soylıyecek halımız yok geldı yolluyorlarlar .00:21 deblgeyı maılledım 13:39 da onay maılı gldı cekım verdım.14:03 de yolladılar paparadansana gelen çekimin ekran görüntüsünü atsan olur mu? boşa beklemediğimizi anlayalım
Saat kacta verdinBenim onaylandı maili geldi.Şimdi çekim verdim bakalım ne olacak
Saat kacta atin maili kacta geldinBenim onaylandı maili geldi.Şimdi çekim verdim bakalım ne olacak
Kaç saate mail geldi onayTelefonla aranmayi beklemeyin çekim verin mail gel8nce ben öyle yaptı 3 saatte geldi para paparaya
Mail geldikten sonrami cekim verdinTelefonla aranmayi beklemeyin çekim verin mail gel8nce ben öyle yaptı 3 saatte geldi para paparaya