- 79
- 28
- 18
Sizce Holigan, jojo, Bets10, 1xbet gibi siteler gerçekten resmi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gibi milyonluk kazançları ödeyebilen sitelermidir eğer öyleyse de bunu nasıl yapabiliyorlar BDDK ya takılmadan?
nakit çekersin holiden kanka sıkıntı yokHakikaten güzel soru bu milyon kazancı kripto çekince ordan bankaya cekmede bir takılma vs olmuyor mu
Keşke kazanabilsekte çeksek daha 6 haneli bit kazanca ulaşamadık yillardirnakit çekersin holiden kanka sıkıntı yok
İşte o nasıl oluyor hani bankada goruyoz mesela yüklü mebla girenler ellerinde bir sürü fatura, evrak vsvs ispatlamaya calisiyornakit çekersin holiden kanka sıkıntı yok
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmis bosver kanka milyonu bulsak çekeriz bi sekilSizce Holigan, jojo, Bets10, 1xbet gibi siteler gerçekten resmi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gibi milyonluk kazançları ödeyebilen sitelermidir eğer öyleyse de bunu nasıl yapabiliyorlar BDDK ya takılmadan?
Sonra bide başının belaya girmesi o parayı kullanamamak varsa işin içinde nolacakKeşke kazanabilsekte çeksek daha 6 haneli bit kazanca ulaşamadık yillardir
O yüzden 200 500 arası atarım hedef x5 en az der gelince çekerimSonra bide başının belaya girmesi o parayı kullanamamak varsa işin içinde nolacak
Öylede merak ettim telegramdan surdan burdan paylaşıyorlar yok bilmem filan üye 3 milyon falan üye 10 milyon kazandı diyeZenginin parası züğürdün çenesini yorarmis bosver kanka milyonu bulsak çekeriz bi sekil
Dimi bi gariplik var sankiSanmıyorum
Reklam amaçlı olduğunu düşünüyorumDimi bi gariplik var sanki
Evet birde sürekli hep aynı sağlayıcı ve benzeri oyunlardan replay linki paylaşıyorlarReklam amaçlı olduğunu düşünüyorum
Bence en mantıklısı bu alemde yüksek meblalari unutup bütçe uygun oldukça ufak ufak ek gelir sağlamak ayı atlatmaktirAdamlar bence üye çekmeyi biliyor yılbaşında misal 1 tl ye 200 tl lik garanti kupon vermişti cumhuriyet diye mi ne sadece telegramda 100 k abonesi var abone olmayanları da düşün 200 250 bin kişi belki 1 tl ye 200 tl aldı çekti kac milyon yapıyor
Aynen öyle dostum biz öyle 50 100 k lar atıpta oynamak için ya yurtdisinda olmamız lazım ya da asgari ücretin 200 bin olması lazımBence en mantıklısı bu alemde yüksek meblalari unutup bütçe uygun oldukça ufak ufak ek gelir sağlamak ayı atlatmaktir