- 1,481
- 642
- 113
büyük ödüle gözünü dikmişsin dost, şansın bol olsun
büyük ödüle gözünü dikmişsin dost, şansın bol olsun
at resmi yollaEkli dosyayı görüntüle 581845
etkinlik için herkese çok teşekkürler. bana çok şey öğretti. inanın bir siteye bu kadar nefret duymamıştım. tüm yönetime teşekkür ederim, iyi ki burada yapmışsınız etkinliği. kimden uzak durmamız gerektiğini anladık
Dostum sinirlenicek bir durum yok ilkdefa çıkan bir mevzu yok bu site kimlik istediğini sağır sultan bile duydu atmazsan odemezlersinirden elim ayağım titriyor
inan cepte para olsa haşmetliyi görürlerdi. etkinlik ödülü için kimlik selfie isteniyor. deliricemat resmi yolla
Bir kerelik hepimiziden istedi dostumsinirden elim ayağım titriyor
hocam eyvallah öyledir de etkinlik ödülü bu en nihayetindeDostum sinirlenicek bir durum yok ilkdefa çıkan bir mevzu yok bu site kimlik istediğini sağır sultan bile duydu atmazsan odemezler
Benim yerime sen atabilirmisin dost selfili kimlikDostum sinirlenicek bir durum yok ilkdefa çıkan bir mevzu yok bu site kimlik istediğini sağır sultan bile duydu atmazsan odemezler
başka zaman istemeye fırsatları olmayacak zatenBir kerelik hepimiziden istedi dostum
Ayrıca seni bilet etkinlik lerinde daha aktif görmek isteriz dDostum sinirlenicek bir durum yok ilkdefa çıkan bir mevzu yok bu site kimlik istediğini sağır sultan bile duydu atmazsan odemezler
Ben 2 aşamalı yapıp içinde bakiye olan siteye bile kimlik atmadım dostBenim yerime sen atabilirmisin dost selfili kimlik
Yok daha katılmam artıkAyrıca seni bilet etkinlik lerinde daha aktif görmek isteriz d
çünkü oynamamış tutar gözüküyor çekim yaptirmazödüller eklenmiş ama mecbur oynucaz
O sitenin kuralı dostum ona başkanda mudale edemez yapacak birşey yokhocam eyvallah öyledir de etkinlik ödülü bu en nihayetinde
@Campelll sen daimon sun demiAyrıca seni bilet etkinlik lerinde daha aktif görmek isteriz d
Ne gulutlyorsun adamaO sitenin kuralı dostum ona başkanda mudale edemez yapacak birşey yok