- 71,310
- 43,845
- 113
Kskosksoaksowkkdkd Bende Canlıda Megan Fox vardı.d bir şey demedim büyük hayranıyımHakli isyan cevap vermiyor tam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kskosksoaksowkkdkd Bende Canlıda Megan Fox vardı.d bir şey demedim büyük hayranıyımHakli isyan cevap vermiyor tam
60 kurusSpin değeri nekadar beyler bonus için üye olmaya değer mi
bende işi gücü bıraktım bonus bekliyom bi de değse bari 5 tl verir yollar dkskdndnNe zaman ekleyecek bu spor salonunda bara yaslandım deneme bonusu bekliyorum kxkskxkwkxowkxkd
Son durumu yaziver merakta koyma dostumEklendi bana bakalım gidiyorum Bigbros un kasasını sıfırlamaya
Dost fotoğraf falan attın mı kimliklerin öyle şeyler istediler miEklendi bana bakalım gidiyorum Bigbros un kasasını sıfırlamaya
Kral 5 TL çıktı dedim bu mebla çok yüksek odemezler dedim biraz da siteyi düşünmek gerek sonuçta di mi onlar adına çok üzüldüm freespinden çıkan 5tlyi 60 kuruştan aynı tarife çevirdim ve kaybettim ne yani hiç olur mu biz para kazanalım biraz da siteler kazansın yazık Al dedim BigBros bugün eve erken gitttSon durumu yaziver merakta koyma dostum
Attım eklendi kralım yani eklenmiş ben spordan çıktım duş aldım 1 saat sonra falan eklenmiş sonuç olarakDost fotoğraf falan attın mı kimliklerin öyle şeyler istediler mi