- 447
- 235
- 43
Buyrun bakin
Ekli dosyalar
-
474.6 KB Görüntüleme: 217
Talep et tıklanmıyor dostum ordanBeyler Bonus talepten de alabilirsiniz
Masaüstü görünümde taleb veriliyor ama yatırım yapılmalı yaziyir bu seferdeGüzel kardeşim oradan bastığın zaman talep mahlep etmiyor sen laftan anlamiyon mu amaciniz ne sizin site elemanimisin
Aynen ben direkt şartsız çekim diyince oraya baktım sadece evet ama yinede iyi bonus yapilabilir10 katı çevrim sonrası max 19000 tl çekebilirsiniz yazıyor
Masaüstüne geçTalep et tıklanmıyor dostum ordan
Para yatırma işlemi yapmalısın diyor masaüstüne geçtik talepte öyle diyorMasaüstüne geç
Bilmiyorum Muro ben normal 100 TL yi aldım şart falan da yok dedi canlıPara yatırma işlemi yapmalısın diyor masaüstüne geçtik talepte öyle diyor
Bu sefer bağlanayım yarım saat de olsa bekleyeceğim Bunu almadan çıkmayacağım Uyuz etti beniBilmiyorum Muro ben normal 100 TL yi aldım şart falan da yok dedi canlı
Al dostum sabrın sonu selamettir bol şansBu sefer bağlanayım yarım saat de olsa bekleyeceğim Bunu almadan çıkmayacağım Uyuz etti beni
La bir site aradı 222 presbin eklendi yatırım şartı yok dedi bilmem ne siteyi duyamadan kapattı Bu nasıl iştir yaBilmiyorum Muro ben normal 100 TL yi aldım şart falan da yok dedi canlı
Geri ara 😂La bir site aradı 222 presbin eklendi yatırım şartı yok dedi bilmem ne siteyi duyamadan kapattı Bu nasıl iştir ya
Bana yine Şule denk geldi Kullanıcı adı istedi 2 dakika sonra bekletme de iyi bakalım ekleyecek mi dediğin gibi25 dakika sonra Cüneyt yazdı kullanıcı adı sordu bakalım eklicekmi
Ekledi darısı sanaBana yine Şule denk geldi Kullanıcı adı istedi 2 dakika sonra bekletme de iyi bakalım ekleyecek mi dediğin gibi
Şule hala bekletiyor beniEkledi darısı sana
Onuda denedim dost olmuyor 1000 tl talep tıklanıyor 100 tl çıkmıyor talep et kısmı masaüstünde deMasaüstüne geç