beyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için
annem hasta de skakakakwk hastanedeyim debeyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için
dayım hamile onun yanındayız felan de geçiştir dostbeyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için
Eve hırsız girdi çaldı debeyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için
Şuan olay yeri inceleme var evi inceliyor raporları atarım deEve hırsız girdi çaldı de
Haketmissin kardeş umarım yakana yapışır rezil olursun sırf kumar icin yalan söylediğin içinkonu işte böyle şuan acayip çok sıkıntıdayım
Kardeşim benden habersiz almış satmış debeyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için
Dost audi çekmişsin profile@Daimon bu nasıl konu Reis
Doğru bencede bak ne güzel fikirler veriyoruz konuda bizler birer profesör felanızbarca36 Sorunu anlatmak istemiş reis
Ah be kardeşim , sen ne yaptın? Muhattap olduğun kişi senden bir şekilde almasını bilir o parayı , sen sadece zaman kazanmak için hastaneye ameliyata falan gireceğim falan vb. Bir şeyler diyebilirsin ama eninde sonunda gene başın ağrıyacak.konu işte böyle şuan acayip çok sıkıntıdayım
O abi benim bu aradabeyler kusura bakmayın biraz kafanızı şişirsem ben şimdi bi abiden para almak için dedim bende bilezik var dedim bana önden 20bin at dedim aslında bilezik yok bu kumar yüzünden adam benden parayı istiyor adama ne diyebilirim bi kaç gün oyalamak için