Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgi Yardımı

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
757
319
63
Merhaba arkadaşlar başımda sıkıntı var bildiklerinizi paylaşmanızı istiyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum süreç nasıl işler bilenler vardır yardımcı olursa çok sevinirim
Adıma duzenlenmis senet var 70 k kambiyo senedi ve icraya verilmiş avukat tarafından bu durumdan nasıl kurtulurum tutar 70k değil ve akabinde imza benim imzam değil fakat biraz benziyor gibi şimdi nasıl bir yol izlemem lazım
Birde iş Bankası kredi kartım vardı oda icralık olmuş avukata düşmüş şimdi ödeme emri yollamışlar 11bin TL ödeme imkanım yok toplu nasıl olur ne gibi sorunlar bekler beni hapis cezası veya para cezası verir mi ödeme zamanında yapılmazsa
Konuya onay verirsen çok sevinirim admin bey simdideb teşekkür ederim
Olaya itiraz edeceksin. bilirkişi gelecek.bir kağıdı imza atarsin.attigin imza ile senetteki imza senin olup olmadığını anlarlar.sen en iyisi bir avukata tanış.gecmis olsun

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
imza sizin değilse savcılığa başvurun kolaylıkla çözülür de , bir devlet memuru buna nasıl cesaret eder onu anlamadım .sahte senet düzenlemek hapis cezası ve memuriyetini kaybetmekle sonuçlanır .

hakann13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
68
28
Benim banka hesabıma bloke konulmuştu icra dan dolayı vodafone a borcum vardı hesabımda ki parayı otomatik çekmişler maaş değil hesabımdaki para hakları var mı

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Kardes git esine soyle sonra ac bi boşanma davası ve nafaka ücreti belirleyin esle oturmaya devam ediyorsun tabii nafaka ücretini de icraya veriyorsun sonra ilk maas hacisinide o nafaka tutarini yaptiriyorsun muhasebeden para dönüp dolaşıp sana geliyor diğer alacaklarda o dosyanın borcu bitmesi için artik 20 yıl bekler