- 454
- 257
- 63
27 sayfası tek tek kontrol etmenize gerek yok. Tüm gönderileriniz kısmından bakabilirsiniz.Bi açıklama yapılsa da millet rahatlasa bu çoklu katılımdan kasıt nedir ya 27 sayfayı tek tek kontrol mu edelim kac kere atmışız mesaj diye
27 sayfası tek tek kontrol etmenize gerek yok. Tüm gönderileriniz kısmından bakabilirsiniz.Bi açıklama yapılsa da millet rahatlasa bu çoklu katılımdan kasıt nedir ya 27 sayfayı tek tek kontrol mu edelim kac kere atmışız mesaj diye
Hocam herhangi bir bilgilendirme geldi mi yoksa oyunlara girince kendin mi farkettin?Bana yatmis tesekkurler
Hani la eklenen bi ekran goruntusu goremedik daha nasil eklenmis herkese..10 liralik spin için ölceniz la adam gibi yazip cakallik yapmaya calismadiysaniz eklenirdi herkese eklenmis daha ne uzatiyosunuz
Herkeze eklenmedi hala ekleniyo ve diskalifiye olanlar paylaşılıyo kardeşim10 liralik spin için ölceniz la adam gibi yazip cakallik yapmaya calismadiysaniz eklenirdi herkese eklenmis daha ne uzatiyosunuz
10.20 mi ne cikti al ekran goruntusuHani la eklenen bi ekran goruntusu goremedik daha nasil eklenmis herkese..
aga kaçıncı yorumdasın 7.yorumu attım hala eklenmedi banabana msj gelmedi kol princess oyunu açtım yüklenmiş
Admin bana çoklu katılım demişsin ama ben çoklu hesapla falan katılmadim, internet gidip geliyordu o ara ilk mesajım gönderildi yazmadığı için ikinci mesajı aynı şekilde yolladım ha yüklenmeyekse de sorun değil ama çoklu katılım derdinde değilim yaniArkadaşlar attığınız Özel mesajlara şuan bakabilme şansım yok. 00:00 dan sonra herkese dönüş yapacağım.
Yüklemeler başladı.