Tersten gidiyo olabilirlerİlk mesaj attim yuklenmedi.
Yuklendi diyenler var onlara istinaden yaziyorum bunu.
1.mesaj yuklenmeden nasil digerlerine yukleniyor
Bende 5'imİlk mesaj attim yuklenmedi.
Yuklendi diyenler var onlara istinaden yaziyorum bunu.
1.mesaj yuklenmeden nasil digerlerine yukleniyor
Başkan benide ekle kullanıcı adı m Galatasaray571Arkadaşlar halledicez 2 kere aynı hesaptan gönderenler sunucudan kaynaklandığı belli sorunun
ben sayfa yenılenmedıgı yazınca hata kodu verdıgı ıcın tekrar yazdım 3 kez gıtmıs ama hepsı aynı kullanıcı adı aynı ıd coklu katılım denmısArkadaşlar halledicez 2 kere aynı hesaptan gönderenler sunucudan kaynaklandığı belli sorunun
bende k.adı yazdım kullanıcı adı yazanlara eklenmiyor mu?Sayın Başkan kullanıcı id yerine kullaniçi adı yazanlarıdan madur etmeyin lutfen uyarınınizı göremedik konu başlığı altında siteye giriş çok zor konuya gitmek daha zordur görmedik uyarıyı kullanıcı adımızı yazdik
Ler kardeşim zaten not düşmüş admin daha hızlı yükleme yapılması için id yazın diye twk tek kullanıcı adına uğraşmasıznlarSayın Başkan kullanıcı id yerine kullaniçi adı yazanlarıdan madur etmeyin lutfen uyarınınizı göremedik konu başlığı altında siteye giriş çok zor konuya gitmek daha zordur görmedik uyarıyı kullanıcı adımızı yazdik
Eklenir hçgaliba kardeşimbende k.adı yazdım kullanıcı adı yazanlara eklenmiyor mu?
Bekleriz acelemiz yok başkan. etkinlik için teşekkürler elelrinize sağlıkArkadaşlar ID numarası yazan herkesin katılımı iletildi. Kullanıcı adı yazan arkadaşlar için bir liste hazırlayıp atacağız. O arkadaşların yüklemeleri anca gece yapılabilecek.
Not✔ Free Spin yüklemeleri tek tek manuel yapılmakta o yüzden onu yükleyen arkadaşımızın da insan olduğunu lütfen unutmayalım.
Teşekkürler,