- 293
- 94
- 28
- Agaa yapma şöyle şeylerKul : cutumotu41
- Agaa yapma şöyle şeylerKul : cutumotu41
Bunlar emek tokatlamayi seviyormusBen sahsen tokatci olduklarina inanmiyorum..Tokatci olan derki 50 tl bonus 5 kati cevir oran sarti cart curt yok cevirincede yatir 50 tl cek..Adamlar 14 kati cevrim vermis yani cevrimi zor kolay degil cevrim zorsa bu adamlar tokatlama pesinde degil demektir benim icin..Ben cevirirsem yatirim yaparim
senin gibiler boyle dusunsun diye 14 kati demisler babosBen sahsen tokatci olduklarina inanmiyorum..Tokatci olan derki 50 tl bonus 5 kati cevir oran sarti cart curt yok cevirincede yatir 50 tl cek..Adamlar 14 kati cevrim vermis yani cevrimi zor kolay degil cevrim zorsa bu adamlar tokatlama pesinde degil demektir benim icin..Ben cevirirsem yatirim yaparim
'Senin gibilerden' den kastini idrak edemedim ama en azindan ilk defa muhabbetine dahil oldugun birine 'baboş' gibi bayağı ifadeler kullanman girdigin meclislerde ve ya ikili diyaloglarda seni basit gosterir..Belki cok kaliteli bir insansindir onyargili olmak istemem ama ilk intiba her zaman belirleyici unsurdur..Konuyla alakali gorusunede saygi duyuyorum..Benim bu konuda fikrim belirttigim sekilde..İyi sanslar..senin gibiler boyle dusunsun diye 14 kati demisler babos
Bu da farkli bir bakis acisi tabi..Belkide sen haklisindirBunlar emek tokatlamayi seviyormus
Yok sanirim henuz ilk olmak istermisinArkadaşlar çekim yapan varmı bnm Cevrim tamam
Yok hocam son param bu meraklısı yqtırım yayaps deniyelimYok sanirim henuz ilk olmak istermisin
50 yatirdigin yatarsa cekim olmuyo dimi min cekim 200 yaziyorbakiyeyi 938 yaptık düzenlediler 150 tl ye.( arkadaşımın hesabı ) birazdan 50 yatıracak.çekim olursa bilgi veririm.Ekli dosyayı görüntüle 17446
Bakiye anapara olarak 150 olur sende 50 eklersen 200 olur yatırdığın kaybetsen bile 150 tl den devam edersin ki bunu 200 yapmak çok kolay 200 yaptıktan sonra (50 tl ekstra kazanç yeterli)çekim verebilirsin durum özetle bu50 yatirdigin yatarsa cekim olmuyo dimi min cekim 200 yaziyor
İhtimal vermiyorum yatırım tavsiye etmem ama yinede isteyen buyursun cvrimi halletmişlerse yatırım yapmak isterse riski alıyorsa yatırsınCeken olmadımı ya
Biri yatırmıstı destege bağlandım adam kendinizi bana bırakın dedi )İhtimal vermiyorum yatırım tavsiye etmem ama yinede isteyen buyursun cvrimi halletmişlerse yatırım yapmak isterse riski alıyorsa yatırsın
Bizde ne olduğunu anlarız
Ceken oldu arastirirken gordum birisi feda etmis kendini ama cekmisBen cevirdimde ceken yok mu ona gore yatircam