- 84
- 18
- 8
Aynen yardımcı olursanız sevinirimbonus talep et sekmesınde deneme bonusu yok nasıl talep ettın kardesım
Aynen yardımcı olursanız sevinirimbonus talep et sekmesınde deneme bonusu yok nasıl talep ettın kardesım
Yatırım şartı gerekli mi baktın mıÜye oldum.talep verdim hemen eklendi fakat yatırım şartı yok sanırım
Yok bana eklenmedi henuzBonusu alan var mı bugün
Destek bağlanmak gerekiyor mu acaba banada hala işlemde diyorYok bana eklenmedi henuz
Gerekmiyormus bana 10 TL eklediler sonra geri aldılar frespin eklemisler galiba tam anlamadım değeri 10 TL diyorDestek bağlanmak gerekiyor mu acaba banada hala işlemde diyor
Haha çok yogunlar herhalde benimki hala islende diyor bana onu bile alamadık dahaBu arada ben 20 fresipin ekleyecekler zannettim 10 TL eklemişler bu daha zor
Bos bişi boşver 20 frespin ekleselerdi iyiydi 10 TL ile pramicde bişi yapmak zorHaha çok yogunlar herhalde benimki hala islende diyor bana onu bile alamadık daha
yav he he kesin çevirmişsindir 50 katBillionerbet.com
deneme bonusu kazancı sağladım ve çekim yapıldı. kısa süreli işlem ve müşteriyle çok ilgililer kolay kullanımlı güzel site tavsiye ederim.
Bundan sonra bütün yatırımlarım burayaBillionerbet.com
deneme bonusu kazancı sağladım ve çekim yapıldı. kısa süreli işlem ve müşteriyle çok ilgililer kolay kullanımlı güzel site tavsiye ederim.
gözün kapalı 20k yatır dostumBundan sonra bütün yatırımlarım buraya
Bankamdan sağlam mübarek sitegözün kapalı 20k yatır dostum
vay anasını 50 kat nasıl çeviriyorsunuz yaBilionerbet çekim geldi arkadaşlar, çekim için teşekkürler bilionerbet.