- 1,128
- 341
- 83
2 aşı yedim buradan iyi mi?
Davasi ne kardes mevzusu deseydin ya.ben sadede 1 asi vuruldum yada 2 sizlsr kac vurulsunuz bilmiyorum.biontec kacinci asiydi.ben buyuk ihtimalle sadece 1 vuruldum2 aşı yedim buradan iyi mi?
Ağır yan etkileri nedeniyle mahkemeye verilmiş. yarın yargılanacakDavasi ne kardes mevzusu deseydin ya.ben sadede 1 asi vuruldum yada 2 sizlsr kac vurulsunuz bilmiyorum.biontec kacinci asiydi.ben buyuk ihtimalle sadece 1 vuruldum
Hadi ya.neymis yan etkisi ben 1 hafta gecmeyen kol agrisi disinda bisey duymadim.iyiki vurulmamisimAğır yan etkileri nedeniyle mahkemeye verilmiş. yarın yargılanacak
2 aşı yedim buradan iyi mi?
Bro senin yas kac?seni cok gormeye basladim bu aralar.oturakli adamsinağa senin canın çok sıkılıyor galiba bomboş yatırımlı deneme bonusları bomboş konular açıp duruyorsun git gez dolaş azıcık
boş mu olur hacı haber gündemi bu konuağa senin canın çok sıkılıyor galiba bomboş yatırımlı deneme bonusları bomboş konular açıp duruyorsun git gez dolaş azıcık
Bro senin yas kac?seni cok gormeye basladim bu aralar.oturakli adamsin
Kardeşim acayip acayip yorumlar yapma rica ediyorum sendenağa senin canın çok sıkılıyor galiba bomboş yatırımlı deneme bonusları bomboş konular açıp duruyorsun git gez dolaş azıcık
Belli zaten.saygilar
Yaw kral bu arkadaşta enterasan enteresan konular açıyor adam hakliKardeşim acayip acayip yorumlar yapma rica ediyorum senden
Beyne, kalbe hasar veriyormuşHadi ya.neymis yan etkisi ben 1 hafta gecmeyen kol agrisi disinda bisey duymadim.iyiki vurulmamisim
Kardeşim acayip acayip yorumlar yapma rica ediyorum senden
Bnce bos is bisey cikmaz.ama o asidan sonra kalp krizlerinin cogaldigi soylentisini cok duydum.bu gibi soylemleei uzmanindan duymazsam hafizadan silerim direkt.umarim dan sikici durumlar cikmazBeyne, kalbe hasar veriyormuş
Benim hatun vuruldu lan iykide vurulmus 😁Vurulanlar Dusunsun Bizim ailede kımse vurulmadı oyuzden kafamız Rahat
Yan etkılerıne baktınmı DayıBenim hatun vuruldu lan iykide vurulmus 😁