- 6,915
- 4,716
- 113
kapl kirizleri belki baska bişeden artdı aşıdan olduu kesin mi
Yok bro.kendim vurulmadigim icin ilgimi cekmedi.ama konuyu acan ark 2 etkiyi yazdiYan etkılerıne baktınmı Dayı
Swn espiriyi katlettin gibime geldi 😒Yan etkılerıne baktınmı Dayı
3 doz asiim var 2 ay önce hastenlik oldum doktorlar şaşırdı yaşım 24 kalp ritim bozukluğu odlugunu söylediler ve doktor son dönemlerde covid aşısı yaptıranlarda kalp krizi geçirmeye başlamışlar Allah herkesin yardımcısı olsun hepmize geçmiş olsun2 aşı yedim buradan iyi mi?
Evet dost bizaat benkapl kirizleri belki baska bişeden artdı aşıdan olduu kesin mi
Sana da geçmiş olsun. ilerleyen aylarda, yıllarda çıkar kokusu3 doz asiim var 2 ay önce hastenlik oldum doktorlar şaşırdı yaşım 24 kalp ritim bozukluğu odlugunu söylediler ve doktor son dönemlerde covid aşısı yaptıranlarda kalp krizi geçirmeye başlamışlar Allah herkesin yardımcısı olsun hepmize geçmiş olsun
Sığımadın mı koca dünyaya? nasıl laf o?İnşallah ölürüm
Boşver dostSığımadın mı koca dünyaya? nasıl laf o?
Benim is dolayisiyla mecburi idi sahte asi kartı aldım vurulmadimValla ben hiç aşı olmadım rahatım o konuda 😃
En iyisini yapmışsın dünya nüfusunu azaltmak istiyorlar onun için yaptılar şimdi kokusu çıkmaya başladı yavaş yavaşBenim is dolayisiyla mecburi idi sahte asi kartı aldım vurulmadim
Devlet yaş tahtaya basar mı kardeşim ? Devleti devlete şikayet ediceksinDavasi olsa ne olur ki bütün aşı şirketleri sonrasından sorumlu değiliz gibi bir ibare yazan kağıt imzalattılar o aşıları olurken yine ceza alırlar olan vatandaşa oldu
Dost devlet ile alakası yok o aşı olduğunda doldurduğun forumda yazıyormus yani kolun 2 den 3 e çıksa bile gerekli mercilere şikayet yokDevlet yaş tahtaya basar mı kardeşim ? Devleti devlete şikayet ediceksin
Aşı zorunluluğunu getiren kim ?Dost devlet ile alakası yok o aşı olduğunda doldurduğun forumda yazıyormus yani kolun 2 den 3 e çıksa bile gerekli mercilere şikayet yok
Devletler dost mesela Türkiye'de asi zorunlu değilken Almanya'da hemşire kuzenime hastanesi olmak zorundasın demişAşı zorunluluğunu getiren kim ?
Kardeş salla Almanya'yı japonyayi Türkiye'de aşıyı zorunlu hale getiren kim ona bak sen önce kendi halkına bunu zorunlu yapıp sonra ticaretini yapan falanDevletler dost mesela Türkiye'de asi zorunlu değilken Almanya'da hemşire kuzenime hastanesi olmak zorundasın demiş
Dostum onu bilen biliyor zatenKardeş salla Almanya'yı japonyayi Türkiye'de aşıyı zorunlu hale getiren kim ona bak sen önce kendi halkına bunu zorunlu yapıp sonra ticaretini yapan falan