- 5,693
- 3,803
- 113
Danimarka isveç belçika gibi ülkelerde 50 bin kişi olmuş sadecw 😅😅😅😅😅
Sen içiyorsun güzel kardeşim aç açıklanan verilere bak çift dız olup ölen milyonda birne milyonda biri kardeşim ne içiyorsun sen benim bir uzaktan tanıdığım birde yakın arkadaşım aşıdan sonra yoğunbakıma girip hayatını kaybettiler
dur kardeşim öyle deme adamlar ölmek istiyor o yüzdenDanimarka isveç belçika gibi ülkelerde 50 bin kişi olmuş sadecw 😅😅😅😅😅
ben bulamıyorum lütfen bana bu bilgiyi kanıtlarmısınSen içiyorsun güzel kardeşim aç açıklanan verilere bak çift dız olup ölen milyonda bir
Dünyanın en huzurlu terörün olmadığı bölgelerde aşı olma oranı çok az çokdur kardeşim öyle deme adamlar ölmek istiyor o yüzden
ben bulamıyorum lütfen bana bu bilgiyi kanıtlarmısın
Hemen kanıtlıyorum yabancı dil varsa dünya sağlık örgütü verilerinide atabilirim şimdi sen koskoca Prof a inanmam kel kafaya inanırım diyorsan daha ben birşey diyemem 6 ay sonra zombi okurmuşuz o kısmıda bilemem ama olmayacağımız yönünde genel PROF ların kanısıben bulamıyorum lütfen bana bu bilgiyi kanıtlarmısın
Yoğun bakıma girenlerin %87'si aşısını tamamlamamış olanlar...Hemen kanıtlıyorum yabancı dil varsa dünya sağlık örgütü verilerinide atabilirim şimdi sen koskoca Prof a inanmam kel kafaya inanırım diyorsan daha ben birşey diyemem 6 ay sonra zombi okurmuşuz o kısmıda bilemem ama olmayacağımız yönünde genel PROF ların kanısı Ekli dosyayı görüntüle 169657
Hemen kanıtlıyorum yabancı dil varsa dünya sağlık örgütü verilerinide atabilirim şimdi sen koskoca Prof a inanmam kel kafaya inanırım diyorsan daha ben birşey diyemem 6 ay sonra zombi okurmuşuz o kısmıda bilemem ama olmayacağımız yönünde genel PROF ların kanısı Ekli dosyayı görüntüle 169657
Biz ne diyoruz hocam aşını tamamla %99.9 ölmezsin diyoruz aynı şey sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?Yoğun bakıma girenlerin %87'si aşısını tamamlamamış olanlar...
öldü öldü yakın arkadaşım öldü geçen sene yanlış veriler verilirkende böyleydiniz...Dikkatle oku yanlız entübe ve ölen yok ve ben aşı olan covid olmaz demedim hatırlatayım ölüm oranı şu veriye göre benim dediğimden de azda ben genel dünya ortalamasını söyledim WHO ya açıp bakarsan orada var bütün istatistikler
kaç doz mesela belkide 15 doz bunun bir sınırı söylenmiyor her ay 1er doz artırılarak gidiyorBiz ne diyoruz hocam aşını tamamla %99.9 ölmezsin diyoruz aynı şey sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?
2 doz denildi 3 doz oldu şimdi 4 doz çıktı kaç doz daha ilerleyecek sonu yok bunun, bu şekilde kimse aşısını tamamlamamış oluyorkaç doz mesela belkide 15 doz bunun bir sınırı söylenmiyor her ay 1er doz artırılarak gidiyor
aşıyı tamamlamak için kaç doz aşı olmak gerekiyor ? 2doz olan tamamdı şimdi 4 doza çıktı daha kaç doz alınacak ?Hocam sen kele İnan koskoca proflara inanma WHO a inanma bütün dünyadaki proflar bilmiyor bu kel biliyor peki sen inanmak istediğine inanmışsın zaten belge istedin belge verdin cevap olarak bu konuda hiç bir uzmanlığı olmayan bir komplo teorisyeninin tweetini atmanda abesle iştigal oldu kolay gelsin
Her duyduğuna inanma 4. Dozun sebebi açıklandı merak edip okusaydın 4. Dozun kimlere ne amaçla tavsiye edildiğini bilirdin. 3. Doz unda kimler için ne şekilde tavsiye edildiği belli ilken yine sen kele İnan Cİp takıyorlar yok aşı ol cezbeden koluna yapışıyor falan2 doz denildi 3 doz oldu şimdi 4 doz çıktı kaç doz daha ilerleyecek sonu yok bunun, bu şekilde kimse aşısını tamamlamamış oluyor