- 5,221
- 3,686
- 113
Havuz sistemi anca şu şekilde olur paralar toplansa miktar önemli değil 1 yada 2 hafta sonra toplanan para ile çekiliş yapılsa sadece veren kişiler arasında kazanan kişiye havuzdaki para verilse daha mantıklı olur.
Ve burdan da güzel bir yorum gelmişkanka 100 kişi 200 verdi 20 bin oldu. 1.30 orana vurdun 26 bin dedin sonra 26bini 100e böl 260 tl . zaten 200 tlmizi kendimiz 1.30 orana vursak yine 260 tl kazanıyoruz 60 tl kazanmak için havuza gerek yok kısaca.
Haklı bu devirde kafa dengi adam bulmakta zor ben 1 tane buldum oda @afyok03 amannnn 2 cye gerek yok @afyok03 yeter bana tam ben gibi kafa dengi adam100 kişi değil 10 kişi para verdi diyelim
7 kişi bu maça diyor 3 kişi bu maç olmaz diyor
Bizde çoğunluk olarak 7 kişinin dediği maçı oynuyoruz
O 3 kişi demez mi ben yatacak dedim, bu maç olmaz diye, sonra parasını isterse nasıl olacak
Sonuçta kasaya oda para koyuyor ama onun maçını oynamıyoruz, bu kişilere nasıl cevap verilecektir peki dostum
Bende Diyorum ki ağlayacak olan girmesinYazılanı detaylıca okur musun rica etsem dostum
Çoğunluğu oynucaz diğer 3 kişi böyle birşey deyince cevabımız nedir
Sonuçta onlarda para koyuyor
Aynen kardeşim damlaya damlaya deniz olsun istiyorumVe burdan da güzel bir yorum gelmiş
Herkes kendi bütçesine göre oynamayı sever
Ama sen kumbara sistemi tarzında yapalım istiyorsun
Mantkli gün yapsak daha iyi admin toplasn parali 2000 er lira 30 kisi 60 bin 😀Kumar kendi basina bir ponzi zaten. Kadinlarin altin günü daha karli ve mantikli 😁
1. 60 bine 2bin dolar alabilirkenMantkli gün yapsak daha iyi admin toplasn parali 2000 er lira 30 kisi 60 bin 😀
Super verilerHerkes 200 verse kişi sayısı ile kazanç elde ettiğin zaman zaten tek maça kendin oynasan aynı kazancı alıyorsun
O zaman bu islerden siyrilip umreye gidecez1. 60 bine 2bin dolar alabilirken
30. U 200 dolar anca alir