Bayram a laf söyletmem onun bı vizyonu vardı kripto hesapları dolandiriyordu koca yürekli bayramFotokopi olarak seni
Yaylacı bayram var bide
Bayram diyince kalkıp bi cüzdanı kontrol ettim
Bayram a laf söyletmem onun bı vizyonu vardı kripto hesapları dolandiriyordu koca yürekli bayramFotokopi olarak seni
Yaylacı bayram var bide
Bayram diyince kalkıp bi cüzdanı kontrol ettim
Akbank ibani biliyon bak ben killandim senden 😀Hahahahahaha yok bro bakkali felan bilmemde bi akbank ibani atan erdalbakkaldi herhalde 🤣
Bro kendi kendine sovmek efsane bi olay. Xxlarge kuponlardan once saglam tokatciymissin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Zamanında ünide kız arkadaşımın kredi kartını patlattım bunuda peşine düşmez diye unutturmaya çalıştım, kafaya koydum araştıracam diyince bir şekilde vazgeçiririm dedim ama malesef olmadı.
İşlem ücretidir, banka yıllık tahsilatı falan derken bir türlü inandıramadım parayı yerine koyacaktım ama işler iyice hızlıca ilerledi.
Kızın amcası adiliyede çalşıyordu neyse şikayet edip işler ciddiye binince benim g.t.m tutuşmaya başladı.
Herşey çorap söküğü gibi çözüldü kamera kayıtlarına bakacaklar tam hersey halloldu adliyeye gireceğiz itiraf ettim koştum gittim yanından.
2 ay görüşmedik sonra affetti.
Adliyeye girmeden yapanıda si..k..cm diyordum hahaha Ulan Allah belanı versin kumar daha nelerim var neler duysanız aklınız şaşar.
2 sayfa geride kız arkadaşını tokatlayip 70i 800 yapan arkadaşın numarasını al dost ana bir baba bir kardeş gibi anlaşırsiniz 😁Zamanında ünide kız arkadaşımın kredi kartını patlattım bunuda peşine düşmez diye unutturmaya çalıştım, kafaya koydum araştıracam diyince bir şekilde vazgeçiririm dedim ama malesef olmadı.
İşlem ücretidir, banka yıllık tahsilatı falan derken bir türlü inandıramadım parayı yerine koyacaktım ama işler iyice hızlıca ilerledi.
Kızın amcası adiliyede çalşıyordu neyse şikayet edip işler ciddiye binince benim g.t.m tutuşmaya başladı.
Herşey çorap söküğü gibi çözüldü kamera kayıtlarına bakacaklar tam hersey halloldu adliyeye gireceğiz itiraf ettim koştum gittim yanından.
Adliyeye girmeden yapanıda si..k..cm diyordum hahaha Ulan Allah belanı versin kumar daha nelerim var neler duysanız aklınız şaşar.
HahahahahahahahsjdkBen selam verince para yok diyolar
Hala görüşüyorsanız oturun bi xxxl kuponu yapıp o günleri yad edin dostZamanında ünide kız arkadaşımın kredi kartını patlattım bunuda peşine düşmez diye unutturmaya çalıştım, kafaya koydum araştıracam diyince bir şekilde vazgeçiririm dedim ama malesef olmadı.
Bir ara facebook dan tahminciydim 20 kağıt 20 kağıt tokatlıyordum reis counter param çıkıyorduBro kendi kendine sovmek efsane bi olay. Xxlarge kuponlardan once saglam tokatciymissin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bro valla saygi duydum ufkumu genislettin 🤣🤣🤣🤣Bir ara facebook dan tahminciydim 20 kağıt 20 kağıt tokatlıyordum reis counter param çıkıyordu
Hergün hesabım kapanıyordu gece bir daha hesap açıp sabaha kadar 200 250 kişiye yazıyodum
Benden illallah etti acemi zamanlardımızdı çok hata yaptık şimdi birdaha görüşme şansım olsa ona rakı masası hazırlar dertleşmek isterdim alkol içmiyordu ama o kafayla içinden geçenleri söylemesini isterdim şimdi evli ve çocuğu olmuş ünideki tek aşkımdı yine bizim yanımıza kumar kaldıHala görüşüyorsanız oturun bi xxxl kuponu yapıp o günleri yad edin dost
Bende instagramdan sayfa açıyordum vip grup diyip aylık 50 şer alıyordum kişi başı her gün kupon paylaşıyordum en son dedim biri şikayet falan eder banka hesabından bıraktım sonraBir ara facebook dan tahminciydim 20 kağıt 20 kağıt tokatlıyordum reis counter param çıkıyordu
Hergün hesabım kapanıyordu gece bir daha hesap açıp sabaha kadar 200 250 kişiye yazıyodum
bu iletten kurtulmak lazım iyi değil hepimiz için güzel olan şeyleri kaybediyoruz beynimizi kumara vermisizBenden illallah etti acemi zamanlardımızdı çok hata yaptık şimdi birdaha görüşme şansım olsa ona rakı masası hazırlar dertleşmek isterdim alkol içmiyordu ama o kafayla içinden geçenleri söylemesini isterdim şimdi evli ve çocuğu olmuş ünideki tek aşkımdı yine bizim yanımıza kumar kaldı
Ben atmden şifremi verip yatırttırıyordum adama kendim yatırmış gibi şikayet etmesin diyeBende instagramdan sayfa açıyordum vip grup diyip aylık 50 şer alıyordum kişi başı her gün kupon paylaşıyordum en son dedim biri şikayet falan eder banka hesabından bıraktım sonra
Bizde hep kumarı seçtik dost boşver onun omzu daha sıcakBenden illallah etti acemi zamanlardımızdı çok hata yaptık şimdi birdaha görüşme şansım olsa ona rakı masası hazırlar dertleşmek isterdim alkol içmiyordu ama o kafayla içinden geçenleri söylemesini isterdim şimdi evli ve çocuğu olmuş ünideki tek aşkımdı yine bizim yanımıza kumar kaldı
Bunu ciddi ciddi söylüyorsan üzüldüm dost senin adınaBizde hep kumarı seçtik dost boşver onun omzu daha sıcak
Sende az değilmissin ama dostBunu ciddi ciddi söylüyorsan üzüldüm dost senin adına