Çok zor kanka o paralara ticaret dondurmek borcunu öde bence senArkadaşlar 100.000 TL gibi param var. Ama işten çıkarıldım asgari ücretle çalışıyordum 40.000 de borcum var onu ödemek yerine e ticaret ve ya çok bilinmeyen hizmet için kullanılacak bir alet var mı? O parayı değerlendirmek için
Kanka ticaret değil ya mesela İstanbul'da köprüye lazer ile isim yazıp para kazanıyorlar. Ve ya internetten iki site arası alışveriş ile arada kalan parayı kazanıyorlar.Çok zor kanka o paralara ticaret dondurmek borcunu öde bence sen
Öyle bir ortamım var ne gibien güzeli evinin altında atölyen olacak, orada el işleri yapacaksın
Kanka ticaret değil ya mesela İstanbul'da köprüye lazer ile isim yazıp para kazanıyorlar. Ve ya internetten iki site arası alışveriş ile arada kalan parayı kazanıyorlar.
Arkadaşlar 100.000 TL gibi param var. Ama işten çıkarıldım asgari ücretle çalışıyordum 40.000 de borcum var onu ödemek yerine e ticaret ve ya çok bilinmeyen hizmet için kullanılacak bir alet var mı? O parayı değerlendirmek için
Mesela kankaAklını kullanırsan o parayla da ticarete başlarsın. İlla büyük sermayeyle başlayacaksın diye bir şey yok
La olum bi gidin zaten 12 k gitti 3 gün önce sinirden kıçımı duvara sürtüyordum vazgeç kardeş 😂balestier - hougang maçının 3.5 üste 100kyı gömüyorsun 200 k oluyor. 40 k ile borcunu öde. 160 k sermaye kalıyor. 20siyle git karı kızla tatil yap. 140 k kaldı. bak borcunu ödedin tatil yaptın hala 100k ya düşmene 40 k var dene bunu 2.yarı başlıyor
20 k ile nerde tatil yapıcak evinin bodrumunda mı?balestier - hougang maçının 3.5 üste 100kyı gömüyorsun 200 k oluyor. 40 k ile borcunu öde. 160 k sermaye kalıyor. 20siyle git karı kızla tatil yap. 140 k kaldı. bak borcunu ödedin tatil yaptın hala 100k ya düşmene 40 k var dene bunu 2.yarı başlıyor
20 ile bırak karı kızı kendin tatil yapabiliyorsan şükretbalestier - hougang maçının 3.5 üste 100kyı gömüyorsun 200 k oluyor. 40 k ile borcunu öde. 160 k sermaye kalıyor. 20siyle git karı kızla tatil yap. 140 k kaldı. bak borcunu ödedin tatil yaptın hala 100k ya düşmene 40 k var dene bunu 2.yarı başlıyor
Kumardan uzak dur kardeşim kimsenin aklına uyma sakin borcunu ver is bak kendine kalan parayida kendine masraf edersin elektrik su kira vs sonra o parada elinden gider ah kar etmez sana dost tavsiyesiArkadaşlar 100.000 TL gibi param var. Ama işten çıkarıldım asgari ücretle çalışıyordum 40.000 de borcum var onu ödemek yerine e ticaret ve ya çok bilinmeyen hizmet için kullanılacak bir alet var mı? O parayı değerlendirmek için
20 k ile nerde tatil yapıcak evinin bodrumunda mı?
Hah işte böyle şeyler ile gel be gardaşım ama böyle daha iyi şeyler yok mu kankaKanka aliexpress Çin den Cnc kesim ucu getiriyorsun adet fiyatı 30-40 TL Türkiye satış fiyatı 180-200 TL hepsi burada trendyol dan satış yapıyorsun kanka ben Türkiye de çok para kazandım o işten