- 984
- 889
- 93
yok zaten 20k ya nerde tatil yapıcan . kadınlar falan diyosun kadınlar o parayı 2 saatte yer sdsdksjcsckjk20kya tatil yapacak yer bulamıyorsan o senin sorunun bilader . illa ultra lüks bi tatilden bahsetmiyoruz herhalde aw.
yok zaten 20k ya nerde tatil yapıcan . kadınlar falan diyosun kadınlar o parayı 2 saatte yer sdsdksjcsckjk20kya tatil yapacak yer bulamıyorsan o senin sorunun bilader . illa ultra lüks bi tatilden bahsetmiyoruz herhalde aw.
Valla bundan daha iyisi zor kanka temiz 3 katı para bırakıyor 100k yatırıyorsun 400k alıyorsun 100k masraf Cnc ucu 3. 4 plaka sonra bozuluyor sarf malzeme mobilyacılar reklam tabelacılar sürekli tüketiyor bir firma aldığında 30 40 adet uç sipariş veriyor sirkülasyonu fazla olan bir sarf malzeme bir ayda satarsın zaten uçları şuan çok fazla tedarikçisi olmayan bilinmeyen bir sektör bu saat çakmak elbise VS malzemeyi herkes getirip satıyor zaten bilinen ve çok satıcısı olan şeylere girmeHah işte böyle şeyler ile gel be gardaşım ama böyle daha iyi şeyler yok mu kanka
😂😂😂😂La olum bi gidin zaten 12 k gitti 3 gün önce sinirden kıçımı duvara sürtüyordum vazgeç kardeş 😂
20 k’ya kral tatil yaparım üstelik bahsettiğin gibi, biraz elin yüzün düzgün olcak kral konuşmayı da bilirsen çözersn işiyok zaten 20k ya nerde tatil yapıcan . kadınlar falan diyosun kadınlar o parayı 2 saatte yer sdsdksjcsckjk
knk ben utangaçım çok muhattap olmam insanlarla . 300 diyosa 250 olsun demem aq öyle bir yapım var. kandırsa beni kandırır yani veririm ne isterse akscnalsnckansc20 k’ya kral tatil yaparım üstelik bahsettiğin gibi, biraz elin yüzün düzgün olcak kral konuşmayı da bilirsen çözersn işi
🥺Masum🥺knk ben utangaçım çok muhattap olmam insanlarla . 300 diyosa 250 olsun demem aq öyle bir yapım var. kandırsa beni kandırır yani veririm ne isterse akscnalsnckansc
elektronik sigaraların satışı yasal değil benim bildiğimVozol marka elektronik sigara 1e 3 veriyor 200e toptan en az 500 tane alabilirsin (toptan en az 500 tane veriyorlar) (6k ve 10k çekimlik). 600 TL'den de cayır cayır satıyorsun. Domain hosting Google reklam ve en az 30k takipcili Instagram hesabını da 3kya alıyorsun 103k oluyor sana 3 ayda 300k. Kargo ücretsiz yaparsan da ki tavsiye ederim 290k kalır sana.
Evet yasal değil bu yüzden ürünleri kargoya verecek Suri Afgan vs gerekiyorelektronik sigaraların satışı yasal değil benim bildiğim
Öyle bir ortamım var ne gibi
O parayla dukkani tutamaz 😁Çiğköfteci açılabilir
At bankaya 45 50 bin aylık faizini ye çekil 🤣Peki arkadaşlar 1 trilyon 300 binle ne olur
işini bilen adam her türlü açarO parayla dukkani tutamaz 😁