- 14,191
- 3,514
- 113
MaalesefHahaha fatal error diyorsun
MaalesefHahaha fatal error diyorsun
Başkanım arkadaş Allah razı olsun çok güzel aydınlattı bizleri
Biliyorum 1500 yap 200 çek oldugunu1500 yap 200 çek yatırımsız
Her yer ışıl ışıl oldu 🙄Başkanım arkadaş Allah razı olsun çok güzel aydınlattı bizleri
Maltepe aga nerelerdesin ya kodsuz bonussuz kaldık beBiliyorum 1500 yap 200 çek oldugunu
Napalim care yok ki deneriz, dün gece baskete kupon yaptim devre arasiydi mzt skopje diye makedon takımı üçüncü çeyreği alir diye,nedense ikinci yarıya cikmadilar yarida kaldı, dün gece 11 den beri iade bekliyom elim kolum bagli,bari bununla oyalanirim dedim verirseÖylede yani Boş canlı destek den verilen talep sahurda anca ekleniyor konuyu açan kardeşimizin emeğine Saglık tekrardan
Karanlıklardan aydınlığa çıkardı dostumuz biziHer yer ışıl ışıl oldu 🙄
1500 yap 200 çek diyo, yalanmiymisBizi boşuna üye ettin 😡
Ah aga ah eskiden ne güzel ender gözüken kaliteli Bonuslar vardı be insan almaya çekiniyordu şimdi baksana pehhhhhNapalim care yok ki deneriz, dün gece baskete kupon yaptim devre arasiydi mzt skopje diye makedon takımı üçüncü çeyreği alir diye,nedense ikinci yarıya cikmadilar yarida kaldı, dün gece 11 den beri iade bekliyom elim kolum bagli,bari bununla oyalanirim dedim verirse
Heryerde gecerlimi dost1500 yap 200 çek diyo, yalanmiymis
Burada bonus monus yok aff linki atmış bizde düştük 😁1500 yap 200 çek diyo, yalanmiymis
9 kişi kaldi baglaninca sorcamHeryerde gecerlimi dost
Konuyu açan arkadaş cenazeyi bırakıp gitti birşey demeden istihbarat baskanı bile bukadar gizli degil be KARDESİM adamsın adamBurada bonus monus yok aff linki atmış bizde düştük 😁
Gördüm telegram da paylaştım linki ordan aldim arkadaslar link isteyince boş yapmaBurada bonus monus yok aff linki atmış bizde düştük 😁
100 u 500 yap 500 cek filan olanlar efsane oluyodu ah ahAh aga ah eskiden ne güzel ender gözüken kaliteli Bonuslar vardı be insan almaya çekiniyordu şimdi baksana pehhhhh
Adam adam gibi adam aga nerdesn sen yaGördüm telegram da paylaştım linki ordan aldim arkadaslar link isteyince boş yapma