- 1,786
- 2,073
- 113
Beyler iyi akşamlar Anadolu hayat emeklilik teki biriken parayı almak istiyorum da daha önce alan oldumu süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor acaba
0850 724 55 00. Anadolu Hayat Emeklilik. T.C. Kimlik / müşteri numaranız ve sesli yanıt sistemi şifreniz ile işlemlerinizi Müşteri Hizmetleri Merkezimiz'den hızlıca yapabilirsiniz.Beyler iyi akşamlar Anadolu hayat emeklilik teki biriken parayı almak istiyorum da daha önce alan oldumu süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor acaba
İlgili kurumu arayıp Bireysel Emeklilik Sistemi kaydınızı iptal ettirdiğiniz taktirde, para iadeniz 10-15 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. BES iptal işlemi ve Takasbank para iade işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmemektedir.0850 724 55 00. Anadolu Hayat Emeklilik. T.C. Kimlik / müşteri numaranız ve sesli yanıt sistemi şifreniz ile işlemlerinizi Müşteri Hizmetleri Merkezimiz'den hızlıca yapabilirsiniz.
Ya o mesele değilde 10-15 gün sürüyorsa hiç uğraşmamDostum eğer 10 yıl gecmediyse devletin katkısını çekiyor ana parayı aliyorsun eğer 5 yil geçip 10 yil gecmediyse devlet bir kısım katkı payı veriyor
Amcam diğer gün hesabında çekilebilir olmustuYa o mesele değilde 10-15 gün sürüyorsa hiç uğraşmam
Ortalama 2 gün suruyor benden sana şiddetli tavsiye eğer birikim varsa 2024 ortasında çık çünkü eklenecek paralar ortalma 1200 falan olucak aylık haberin olsunBeyler iyi akşamlar Anadolu hayat emeklilik teki biriken parayı almak istiyorum da daha önce alan oldumu süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor acaba
Bir işveren olarak soyluyorum ) zarar edersin çıkma smdiOrtalama 2 gün suruyor benden sana şiddetli tavsiye eğer birikim varsa 2024 ortasında çık çünkü eklenecek paralar ortalma 1200 falan olucak aylık haberin olsun
Bizim olayımz zarar efendim yine de teşekkür ederim para konusu çok sıkıntı değil Allaha şükür sadece bu illet yüzünden bana pek koklatmiyor ev halkıBir işveren olarak soyluyorum ) zarar edersin çıkma smdi
Kumar oynayarak Hayatımızın hergünü zaten zarar değilmi 🤣 🤣Bir işveren olarak soyluyorum ) zarar edersin çıkma smdi