Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bireysel Emeklilik

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Beyler iyi akşamlar Anadolu hayat emeklilik teki biriken parayı almak istiyorum da daha önce alan oldumu süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor acaba

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,992
5,093
113
Beyler iyi akşamlar Anadolu hayat emeklilik teki biriken parayı almak istiyorum da daha önce alan oldumu süreç nasıl işliyor kaç gün sürüyor acaba
0850 724 55 00. Anadolu Hayat Emeklilik. T.C. Kimlik / müşteri numaranız ve sesli yanıt sistemi şifreniz ile işlemlerinizi Müşteri Hizmetleri Merkezimiz'den hızlıca yapabilirsiniz.

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,992
5,093
113
0850 724 55 00. Anadolu Hayat Emeklilik. T.C. Kimlik / müşteri numaranız ve sesli yanıt sistemi şifreniz ile işlemlerinizi Müşteri Hizmetleri Merkezimiz'den hızlıca yapabilirsiniz.
İlgili kurumu arayıp Bireysel Emeklilik Sistemi kaydınızı iptal ettirdiğiniz taktirde, para iadeniz 10-15 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. BES iptal işlemi ve Takasbank para iade işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmemektedir.

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Dostum eğer 10 yıl gecmediyse devletin katkısını çekiyor ana parayı aliyorsun eğer 5 yil geçip 10 yil gecmediyse devlet bir kısım katkı payı veriyor

Cansucuk

Nal'in varsa at var. Rulet oynuyorsan paran var
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
221
43
Ortalama 2 gün suruyor benden sana şiddetli tavsiye eğer birikim varsa 2024 ortasında çık çünkü eklenecek paralar ortalma 1200 falan olucak aylık haberin olsun

Cansucuk

Nal'in varsa at var. Rulet oynuyorsan paran var
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
221
43
Ortalama 2 gün suruyor benden sana şiddetli tavsiye eğer birikim varsa 2024 ortasında çık çünkü eklenecek paralar ortalma 1200 falan olucak aylık haberin olsun
Bir işveren olarak soyluyorum :)) zarar edersin çıkma smdi

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Ben iptal etmiştim iki günde verdiğim inana atmislardi

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,446
2,622
113
bunubiptal etmesi zor evrak dolduruyon fax felan hemen iptal ediyoruz diyorsunzu surecnuzun lanet yerden cikmak d samart aboneliginden cikmaktan zir