- 13,454
- 9,572
- 113
Benim avivasa emeklilik sıra 5. Dedi kapandı yüzüme . Umarım ararlar
Tm dost 2 3 gün sürmez paran hesabına geçerAradım konuştuk mail geldi işte o mail yolu ile at dedi iptal ettim
İnşallah dost piyango gibi geldiTm dost 2 3 gün sürmez paran hesabına geçer
Bende 1 tane var oda 70 lira oda vakifbakin emeklilik sistemi 1 hafta 10 güne anca geçermiş seninki hemen parayı aktaran kurumlara denk gelmiş hem de paran iyi birikmişİnşallah dost piyango gibi geldi
Bilmiyordum dost sigorta girişim 2006 idi birikmiş demekki arada şahıs firması da var bizim yaniBende 1 tane var oda 70 lira oda vakifbakin emeklilik sistemi 1 hafta 10 güne anca geçermiş seninki hemen parayı aktaran kurumlara denk gelmiş hem de paran iyi birikmiş
Kardes bumudur?buysa bunda kac para oldugunu nasil anliycazMerhaba arkadaşlar dün tesadüfen tiktokta gördüm e devletinize girin Takasbank emeklilik yazın orda işlemde olan yazısını gördünüz mü işyerinde kesilen bireysel emeklilik paralari var unutan hiç almamis olanlar baksın alsın ben 1 taneyi almamışım onu almaya çalışıyorum iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 194163
Bakiye tiklaKardes bumudur?buysa bunda kac para oldugunu nasil anliycaz Ekli dosyayı görüntüle 194196Ekli dosyayı görüntüle 194197
Girdiğin yer doğruda senin ki kapalı reis yani para yok işlemde yazması gerekiyor para olması icin sen iptal edip paranı almışsın daha önceKardes bumudur?buysa bunda kac para oldugunu nasil anliycaz Ekli dosyayı görüntüle 194196Ekli dosyayı görüntüle 194197
Tmm bro saolasinGirdiğin yer doğruda senin ki kapalı reis yani para yok işlemde yazması gerekiyor para olması icin sen iptal edip paranı almışsın daha önce