birlikte dediğin sadece maç tahmini olan varsa verebilir demek istiyorsun demi dostum. Çünkü ortak para birleştirip yapmak yasak.1150 tl bakiye var Betticket de arkadaslar ama bugün şansım pek yaver gitmedi. Sizlerle kupon yapalım kazançtan size de faydam olur belki
Evet mac tahmini demek istedimbirlikte dediğin sadece maç tahmini olan varsa verebilir demek istiyorsun demi dostum. Çünkü ortak para birleştirip yapmak yasak.
suankı maclardan fazla anlamam ama rullet blackjack olsaydı eslik ederdim1150 tl bakiye var Betticket de arkadaslar ama bugün şansım pek yaver gitmedi. Sizlerle kupon yapalım kazançtan size de faydam olur belki
kardeşim bence paranı ordan çek yükseltme. sonra birlikte kupon yaparız. cok şikayet var son zamanlarda. başın ağırmasın1150 tl bakiye var Betticket de arkadaslar ama bugün şansım pek yaver gitmedi. Sizlerle kupon yapalım kazançtan size de faydam olur belki
mac vericek arkadaslar olur bırazdan1150 tl bakiye var Betticket de arkadaslar ama bugün şansım pek yaver gitmedi. Sizlerle kupon yapalım kazançtan size de faydam olur belki
Rulette birbirimize tüyo verene kadar top yerini bulursuankı maclardan fazla anlamam ama rullet blackjack olsaydı eslik ederdim
toronto wash macı var basketbol. 245.5a kadar üst olur. degerlendir bence2000 falan olursa cekeyim o zaman
Atti fenerbahceZahmet olmazsa evinde 1 gol atsın yani Ekli dosyayı görüntüle 64032
Gec kaldım yaZahmet olmazsa evinde 1 gol atsın yani Ekli dosyayı görüntüle 64032
benim macta 237.5 üst acık.Gec kaldım ya
3. Çeyrek 56.5 üst mantıklı değil dimibenim macta 237.5 üst acık.
toronto-wash. alınır üst
Olsun reis yapcak bisey yokGec kaldım ya
maça üst al kardeşim. 3.çeyrek içinden geçiyorsa o da olur tabi3. Çeyrek 56.5 üst mantıklı değil dimi