Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Çözümü çok basit, daha kolay yoldan para kazanmak elinizde buyrun size iki yöntem. Ugulaması çok basit...Adsız.pngAdsız1.png

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,491
675
113
Şaka yapıyorsun??

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Dostum kumar ile dini biaraya getirip makara yapma yakismiyo sana

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Abi şaka mı bu yorumlara bak neler oluyor insanlar kafayı yemiş

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Paylaşması da bi ince benimsemesi gibi açısından yazdım dediğin gibi sadece nasıl insanlar olduğunu göstermek için paylastiysa bilemem
Ayrıca bunun din ile bir alakası yok bunlar baya modern üfürükçü yalan dolan sahtekarlar

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Ayrıca bunun din ile bir alakası yok bunlar baya modern üfürükçü yalan dolan sahtekarlar
Nasil dinle alakası yok dostum yazılanı okumuyon mu sure ayetler yazmış resmen dalga geçmek bu tamam kumar oynuyoz da değerlerimizle bari dalga geçmesine izin vermeyelim anliyon mu

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Nasil dinle alakası yok dostum yazılanı okumuyon mu sure ayetler yazmış resmen dalga geçmek bu tamam kumar oynuyoz da değerlerimizle bari dalga geçmesine izin vermeyelim anliyon mu
10dan fazla kitabı var bu kadının diyorum kardeşim ne makarası, ciddi ciddi yazıyor. Okurları da var kadını baya ciddiye alan

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Hocam din savunuculuğunu git orda yap burda kimse dalga geçmiyor olay kadının yaptıkları ve buna inananlar bu kadar basit

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Hocam din savunuculuğunu git orda yap burda kimse dalga geçmiyor olay kadının yaptıkları ve buna inananlar bu kadar basit
Ben zaten paylaşılan görselde ki yoruma dedim burda dalga geciliyo demedim yazdığımı iyi oku dost

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
763
113
Bu konu tamamen enerjiyle alakali dinle alakası yok aslında evren enerjiden ibaret bir seyi ne kadar tekrarlarsan ne kadar cok dile getirirsen gerçekleşme ihtimali o kadar artar. Inanmayanlar enerjiyi de bosversin beyinle alakalı misal veriyorum birini düşünüyorsunuz bazen tak o anda o kisi sizi arıyor ya da hatırladığınız bir ani karşınıza çıkıyor inanip inanmamak sizin elinizde bunu enerji ile başaran insan çok. Ben henüz başaramadım denemedim çünkü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...