- 11,413
- 15,295
- 113
http://instagr.am/p/CRtF4reDSNg/ şaka değil işte kanıtıŞaka yapıyorsun??
Adam yapmamış kı yazılanı paylaşmışDostum kumar ile dini biaraya getirip makara yapma yakismiyo sana
makara değil kardeş instasına bak işte kadının gayet ciddiDostum kumar ile dini biaraya getirip makara yapma yakismiyo sana
Paylaşması da bi ince benimsemesi gibi açısından yazdım dediğin gibi sadece nasıl insanlar olduğunu göstermek için paylastiysa bilememAdam yapmamış kı yazılanı paylaşmış
Sen inandın mı buna şimdimakara değil kardeş instasına bak işte kadının gayet ciddi
Ayrıca bunun din ile bir alakası yok bunlar baya modern üfürükçü yalan dolan sahtekarlarPaylaşması da bi ince benimsemesi gibi açısından yazdım dediğin gibi sadece nasıl insanlar olduğunu göstermek için paylastiysa bilemem
Nasil dinle alakası yok dostum yazılanı okumuyon mu sure ayetler yazmış resmen dalga geçmek bu tamam kumar oynuyoz da değerlerimizle bari dalga geçmesine izin vermeyelim anliyon muAyrıca bunun din ile bir alakası yok bunlar baya modern üfürükçü yalan dolan sahtekarlar
kardeşim inanması mı var, bu kadın yazar. 10dan fazla kitabı var kadının bu tarzda gayet ciddiSen inandın mı buna şimdi
10dan fazla kitabı var bu kadının diyorum kardeşim ne makarası, ciddi ciddi yazıyor. Okurları da var kadını baya ciddiye alanNasil dinle alakası yok dostum yazılanı okumuyon mu sure ayetler yazmış resmen dalga geçmek bu tamam kumar oynuyoz da değerlerimizle bari dalga geçmesine izin vermeyelim anliyon mu
Hocam din savunuculuğunu git orda yap burda kimse dalga geçmiyor olay kadının yaptıkları ve buna inananlar bu kadar basitNasil dinle alakası yok dostum yazılanı okumuyon mu sure ayetler yazmış resmen dalga geçmek bu tamam kumar oynuyoz da değerlerimizle bari dalga geçmesine izin vermeyelim anliyon mu
Sahtekarin teki dost gözünü seveyim buna inananin aklından şüphe ederim10dan fazla kitabı var bu kadının diyorum kardeşim ne makarası, ciddi ciddi yazıyor. Okurları da var kadını baya ciddiye alan
Ben zaten paylaşılan görselde ki yoruma dedim burda dalga geciliyo demedim yazdığımı iyi oku dostHocam din savunuculuğunu git orda yap burda kimse dalga geçmiyor olay kadının yaptıkları ve buna inananlar bu kadar basit
kardeşim ben ateistim inandığımdan paylaşmadım, müslüman inançlı arkadaşlar faydalansın bu tarz ritüellerden diye paylaştımSahtekarin teki dost gözünü seveyim buna inananin aklından şüphe ederim