Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Bu konu tamamen enerjiyle alakali dinle alakası yok aslında evren enerjiden ibaret bir seyi ne kadar tekrarlarsan ne kadar cok dile getirirsen gerçekleşme ihtimali o kadar artar. Inanmayanlar enerjiyi de bosversin beyinle alakalı misal veriyorum birini düşünüyorsunuz bazen tak o anda o kisi sizi arıyor ya da hatırladığınız bir ani karşınıza çıkıyor inanip inanmamak sizin elinizde bunu enerji ile başaran insan çok. Ben henüz başaramadım denemedim çünkü..
Ben şimdi atmye gitsem 1000000 defa para para para desem pozitif enerji göndersem atmye hesabımda para mı olacak :D

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
763
113
Misal veriyorum ben eski kiz arkadasimla fal isi yapiyorduk iste kolye falan satiyoruz ama tamamen kurmaca yani yok ask kolyesi yok para kolyesi bu isten aylik 3 4 k para kazaniyorduk ve kolyeyi alan kisilerin %70 i teşekkür ediyordu dilekleri kabul olduğu icin biz dolandiricilik yaparken iyilikte yapiyormusuz. Cunku karsidaki insan buna inanıyor

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
kardeşim ben ateistim inandığımdan paylaşmadım, müslüman inançlı arkadaşlar faydalansın bu tarz ritüellerden diye paylaştım
Tmm dostum ben sana bişey demiyom ama bu işler sahtekarlik işleri milletten para koparma sinemalari yıl olmuş 2022 bunlara inanıp hâlâ para kaptıran varsa daha baska bisey demiyom

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Bu konu tamamen enerjiyle alakali dinle alakası yok aslında evren enerjiden ibaret bir seyi ne kadar tekrarlarsan ne kadar cok dile getirirsen gerçekleşme ihtimali o kadar artar. Inanmayanlar enerjiyi de bosversin beyinle alakalı misal veriyorum birini düşünüyorsunuz bazen tak o anda o kisi sizi arıyor ya da hatırladığınız bir ani karşınıza çıkıyor inanip inanmamak sizin elinizde bunu enerji ile başaran insan çok. Ben henüz başaramadım denemedim çünkü..
enerji olayı başka dostum, elbette enerjiyle alakalı ama besmele çekerek git diyor, esmaülhüsna oku diyor ne enerjisi :D enerjiyle bankamatikten para mı çekilir, dijital ortamda internet bankacılığına girip oraya para transferi mi yapılır dostum enerjiyle o kadarda değil

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
763
113
Ben şimdi atmye gitsem 1000000 defa para para para desem pozitif enerji göndersem atmye hesabımda para mı olacak :D
Atm olayini dillendirmedim dikkat edersen. Benim açıklama yaptığım olay genel parayı hissedersen belki 2 ay sonra gerçekten buna sahip olabilirsin bambaska yerlerden. Bu arada deistim..

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Atm olayini dillendirmedim dikkat edersen. Benim açıklama yaptığım olay genel parayı hissedersen belki 2 ay sonra gerçekten buna sahip olabilirsin bambaska yerlerden. Bu arada deistim..
E evren enerjiden ibaretse atmde de işe yaraması lazım

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
763
113
enerji olayı başka dostum, elbette enerjiyle alakalı ama besmele çekerek git diyor, esmaülhüsna oku diyor ne enerjisi :D enerjiyle bankamatikten para mı çekilir, dijital ortamda internet bankacılığına girip oraya para transferi mi yapılır dostum enerjiyle o kadarda değil
Ben konu haricinde ayri bir seyler soyledim zaten bu kadin bu isten deli gibi para kazaniyor ona eminim. O kadinda bu enerjiyi kullaniyor iste. Atmden para yagmaz tabi enerjiyle jdjd

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
saçmalık

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Ben konu haricinde ayri bir seyler soyledim zaten bu kadin bu isten deli gibi para kazaniyor ona eminim. O kadinda bu enerjiyi kullaniyor iste. Atmden para yagmaz tabi enerjiyle jdjd
Bu kadına para kaptıranlarında beynıne sokayım 🤣🤣🤣

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
bende deistim de şimdi deistim diyip konuyu uzatmamak için ateistim yazdım

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama biraz bilgi sahibi olup bir kac makale oku enerjinin varlığına inan benimle öyle konuş olur mu
enerjinin varlığına inanan deist mi olur dostum. hem deistim diyorsun hem enerjiye inanıyorum diyorsun, seninki biraz spiritüel deizm oluyor veya panteizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...