Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Hayatının her saniyesi kumar olan insanın şuraya gelip allah kitap din iman diyen insanlara uyuz oluyorum arkadaş dininiz diyorki her kötülüğün başı kumar madem bu kadar dindarsiniz başta kumarı bırakın

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Hayatının her saniyesi kumar olan insanın şuraya gelip allah kitap din iman diyen insanlara uyuz oluyorum arkadaş dininiz diyorki her kötülüğün başı kumar madem bu kadar dindarsiniz başta kumarı bırakın
Her saniyemizin kumar oldugunu nereden cıkarıyorsun dostum insanoglu herseyi yapar ama din konusundada bazı çizgilerimiz vardır sen dort dortluk yasıyan müslüman yada hiristiyan gordunmu

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Her saniyemizin kumar oldugunu nereden cıkarıyorsun dostum insanoglu herseyi yapar ama din konusundada bazı çizgilerimiz vardır sen dort dortluk yasıyan müslüman yada hiristiyan gordunmu
Insanoğlu herşeyi yapar diye bir mantık yok eğer muslumansan senin her şeyi yaşayabilme gibi bir lüksün yok onun yeri ayrı deyip geçme lüksünde yok kumar içki zina yalan giybet vs vs birsürü yapmaman gereken şey var eğer ben müslümanım diyorsan dört dörtlük yaşamak zorundasın inandığın kitaba göre

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Insanoğlu herşeyi yapar diye bir mantık yok eğer muslumansan senin her şeyi yaşayabilme gibi bir lüksün yok onun yeri ayrı deyip geçme lüksünde yok kumar içki zina yalan giybet vs vs birsürü yapmaman gereken şey var eğer ben müslümanım diyorsan dört dörtlük yaşamak zorundasın inandığın kitaba göre
Senin mantığınla bakarsak şuan burda olman senin Müslüman olmadığın anlamına geliyor doğru mu ?

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
@Eko35 ozelden küfür etme günah bak yazılıyor bunlar cehenneme gideceksin yazdığım zoruna gitmesin mümin kardeşim

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
729
327
63
vay bee yıl olmuş 2022 adamlar hala yüce bir yaratıcı olduğuna, bu her şeyi bilen gören yaratıcının 4 kitap yollayıp 3 tanesini koruyamadığına, herkesin adem ve havvadan geldiğine, sonra dağılıp ademin torunlarının zenci uzak doğulu moğol falan olduğuna, konuşmak için de yeni yeni diller geliştirdiklerine inanıyor, gerçekten enteresan

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,778
153,323
113
2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni
Üslubuna dikkat etmen gerekir 2 gün banlısın.

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Benim ne olduğumun ne önemi varki şimdi benim yazdiklarimdan tek bunumu çıkardın :D
Ulan lale hem kendinle çelişiyorsun hem cehenneme inandığını falan yazıyorsun oraya madem biz Müslüman değiliz kumar oynadığımız için e be senin ne işin var burda

Moderatör tarafında düzenlendi:

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
vay bee yıl olmuş 2022 adamlar hala yüce bir yaratıcı olduğuna, bu her şeyi bilen gören yaratıcının 4 kitap yollayıp 3 tanesini koruyamadığına, herkesin adem ve havvadan geldiğine, sonra dağılıp ademin torunlarının zenci uzak doğulu moğol falan olduğuna, konuşmak için de yeni yeni diller geliştirdiklerine inanıyor, gerçekten enteresan
Bide bunun gibi eşekler var işte :) İlginç

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Yazdiklarimda gram hakaret yok biri ozelden biri burdan küfür ediyor kalkmislar burda örnek müslüman olup dinlerini savunuyorlar işte dine sizin gibi insanlar inanıyor bu devirde deyip konudan uzaklaşıyorum

Manavci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,531
1,888
113
Yazdiklarimda gram hakaret yok biri ozelden biri burdan küfür ediyor kalkmislar burda örnek müslüman olup dinlerini savunuyorlar işte dine sizin gibi insanlar inanıyor bu devirde deyip konudan uzaklaşıyorum
2 kelam da dine hareket eden kisiye laf et kumar oynuyoz diye değerlerimize laf mı ettircez burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...