- 41,524
- 44,897
- 113
Tamam dost sende uzatma kapansın konu git 2 el poker atlan hadi ilerle tamam
Tamam dost sende uzatma kapansın konu git 2 el poker atlan hadi ilerle tamam
Her saniyemizin kumar oldugunu nereden cıkarıyorsun dostum insanoglu herseyi yapar ama din konusundada bazı çizgilerimiz vardır sen dort dortluk yasıyan müslüman yada hiristiyan gordunmuHayatının her saniyesi kumar olan insanın şuraya gelip allah kitap din iman diyen insanlara uyuz oluyorum arkadaş dininiz diyorki her kötülüğün başı kumar madem bu kadar dindarsiniz başta kumarı bırakın
Insanoğlu herşeyi yapar diye bir mantık yok eğer muslumansan senin her şeyi yaşayabilme gibi bir lüksün yok onun yeri ayrı deyip geçme lüksünde yok kumar içki zina yalan giybet vs vs birsürü yapmaman gereken şey var eğer ben müslümanım diyorsan dört dörtlük yaşamak zorundasın inandığın kitaba göreHer saniyemizin kumar oldugunu nereden cıkarıyorsun dostum insanoglu herseyi yapar ama din konusundada bazı çizgilerimiz vardır sen dort dortluk yasıyan müslüman yada hiristiyan gordunmu
Senin mantığınla bakarsak şuan burda olman senin Müslüman olmadığın anlamına geliyor doğru mu ?Insanoğlu herşeyi yapar diye bir mantık yok eğer muslumansan senin her şeyi yaşayabilme gibi bir lüksün yok onun yeri ayrı deyip geçme lüksünde yok kumar içki zina yalan giybet vs vs birsürü yapmaman gereken şey var eğer ben müslümanım diyorsan dört dörtlük yaşamak zorundasın inandığın kitaba göre
Benim ne olduğumun ne önemi varki şimdi benim yazdiklarimdan tek bunumu çıkardınSenin mantığınla bakarsak şuan burda olman senin Müslüman olmadığın anlamına geliyor doğru mu ?
Üslubuna dikkat etmen gerekir 2 gün banlısın.2 dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diye soracak adam benim adamlığımi sorguluyo model ben İzmir'de yasiyom hanzo herif karşıma gelsen iki kelimeyi bi araya getirmezsin car car konuşuyon burdan mokar yüz seni
Ulan lale hem kendinle çelişiyorsun hem cehenneme inandığını falan yazıyorsun oraya madem biz Müslüman değiliz kumar oynadığımız için e be senin ne işin var burdaBenim ne olduğumun ne önemi varki şimdi benim yazdiklarimdan tek bunumu çıkardın
Orda ironi yaptığımı anlayacak kapasiten yoksa muhatap olmayalım lütfenUlan lale hem kendinle çelişiyorsun hem cehenneme inandığını falan yazıyorsun oraya madem biz Müslüman değiliz kumar oynadığımız için e be senin ne işin var burda
Kardeş git kumda oyna benle aşık atmaya calısma kapasitesiz insan dedikleriyle çelişen insandırOrda ironi yaptığımı anlayacak kapasiten yoksa muhatap olmayalım lütfen
Bide bunun gibi eşekler var işte İlginçvay bee yıl olmuş 2022 adamlar hala yüce bir yaratıcı olduğuna, bu her şeyi bilen gören yaratıcının 4 kitap yollayıp 3 tanesini koruyamadığına, herkesin adem ve havvadan geldiğine, sonra dağılıp ademin torunlarının zenci uzak doğulu moğol falan olduğuna, konuşmak için de yeni yeni diller geliştirdiklerine inanıyor, gerçekten enteresan
Sen ne kadar çok kapasiteli bi insan mısın böyle değişik reelde ağzını acamicak insanlar burda kelime şovu yapar olmuşOrda ironi yaptığımı anlayacak kapasiten yoksa muhatap olmayalım lütfen
Eşek güzel bir hayvandır dostBide bunun gibi eşekler var işte İlginç
Hem de Merzifon eşeğiBide bunun gibi eşekler var işte İlginç
Yozgatın cılgın eşşeklerınden de olablirHem de Merzifon eşeği
2 kelam da dine hareket eden kisiye laf et kumar oynuyoz diye değerlerimize laf mı ettircez burdaYazdiklarimda gram hakaret yok biri ozelden biri burdan küfür ediyor kalkmislar burda örnek müslüman olup dinlerini savunuyorlar işte dine sizin gibi insanlar inanıyor bu devirde deyip konudan uzaklaşıyorum