Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
satılabilecek herşeyi sattılar. kaynak kalmadı artık. Gökten melek ordusu flnda indirseniz bişeyleri düzeltemez. yanında 800 milyar dolar getirirse melekler düzelebilir tabi.... Gelicek hükümet borç bulmak zorunda bunun içinde batıya taviz vermek zorunda kalıcak. Kısaca kim gelirse gelsin düzelmez. Böyle zamanlarda yapılıcak en iyi şey hayatta kalmak...

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
satılabilecek herşeyi sattılar. kaynak kalmadı artık. Gökten melek ordusu flnda indirseniz bişeyleri düzeltemez. yanında 800 milyar dolar getirirse melekler düzelebilir tabi.... Gelicek hükümet borç bulmak zorunda bunun içinde batıya taviz vermek zorunda kalıcak. Kısaca kim gelirse gelsin düzelmez. Böyle zamanlarda yapılıcak en iyi şey hayatta kalmak...
Cok hakszlik ediyorsun kardesim daha böbreklerimiz duruyor. Onu satip saraya 1000 oda daha bide alakamiz olmayan ulkelere bi yardim paketi daha verecez.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Yahu her ev de buzdolabı var siz hala konuşuyorsunuz çarpılacaksınız kuru ekmek yiyorsanız aç değilsiniz daha ne istiyorsunuz

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Su anda suriyede 100 binlerce cadir milyonlarca insan bu cadirlarda yasiyor her cadirda 1-10 yas arasi 100 binlerce cocuk var. Turkiyeden hergun 10 larca tır yicek, kiyafet, komur yardimi gidiyor. Savas var deniyor hangi cadira girsen bebekten gecilmiyor. Yemek yicek kiyafet isinma hersey bedavaya kapina kadar getiriyorlar. Sen elektrik faturani zamani gecir kaparlar.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Allah herkese yeteceği kadar rızkını veriyor ama insanoğlunun gözü aç hep ben hep ben diyor zengin daha çok zenginleşiyor fakir daha çok fakirleşiyor köle sistemi var dünyada bu kıyamete kadar da düzelmeyecek başa kim gelirse gelsin piyondur. Kim birinin hakkını yiyorsa bir şekilde ondan çıkacaktır. Bazı ülkeler de çoluk çocuk bombalarla ölüyor, bazıları açlıktan. Bazıları da babası Iphone almadı diye ağlıyor. Allah sonumuzu hayretsin..
Bu mesajdan anladığım kadarıyla Allah da pek adaletli değil sanırım

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Bu mesajdan anladığım kadarıyla Allah da pek adaletli değil sanırım
Bu konular ilgincime gider hep. Afrikada dogup gercekten acliktan olen bebekler var. Yada filistinde bombalarin altinda oynayan herseyden bi haber ustune mermi gelip olen cocuklar. Benim inandigim tek gercek nasil yasarsan o sekilde hesap vereceksin. Cumhurbaskaniysan ona gore ogretmensen ona gore sokakta kalan biriysen ona gore. Para icin adam öldürülüyor. 3 gunluk dunyada miras davasina abi kardesi olduruyor.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Bu konular ilgincime gider hep. Afrikada dogup gercekten acliktan olen bebekler var. Yada filistinde bombalarin altinda oynayan herseyden bi haber ustune mermi gelip olen cocuklar. Benim inandigim tek gercek nasil yasarsan o sekilde hesap vereceksin. Cumhurbaskaniysan ona gore ogretmensen ona gore sokakta kalan biriysen ona gore. Para icin adam öldürülüyor. 3 gunluk dunyada miras davasina abi kardesi olduruyor.
bunlar derin mevzular hocam simdi tartısmaya girsek cıkmamız imkansız ama suanki konuyla ülkenin durumuyla alakalı konusacaksak adamlar yıllardır din allah kitap terimlerini kullanarak uyuttu halkı din allah sayesinde ülkeyi bu duruma getirdiler kalkıp hala allah büyüktür şükredelim dersek bir 20 yıl daha gider böyle

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,043
3,128
113
bunlar derin mevzular hocam simdi tartısmaya girsek cıkmamız imkansız ama suanki konuyla ülkenin durumuyla alakalı konusacaksak adamlar yıllardır din allah kitap terimlerini kullanarak uyuttu halkı din allah sayesinde ülkeyi bu duruma getirdiler kalkıp hala allah büyüktür şükredelim dersek bir 20 yıl daha gider böyle
Ne öneriyorsun düzelmek için ? Bu baştakiler gidip başkaları gelince düzelir mi sence ? Bu mesajından anladığım kadarıyla senin Allah'a da inancın yok. Herkes yaşattığını yaşar ama burada ama orada sen burada görmezsin belki orada mutlaka haberin olur :)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Allah'ın adaletiyle işimiz yok. Olmadığı gibi dünyadaki sorunların kendisiylede bir ilgisi yok diye düşünüyorum.

Geciken adalet adalet değildir.

Şimdi farzı misal Filistinli çocuklara füze atan askerler kıyametten sonra yanıcak... İyi hoş güzelde onu mu beklicez... yada sevinelim mi şimdi. Dünyadaki şerefsizliklerin nedeni, çözümü Tanrı fln değil. Akıl fikir vicdan vermiş zaten insanlara.. ama gelin görünki bişey yapmıyoruz :d

yada iyi insanlar fln yok. kendimizi kandırıyoruz. şahsen afrikada aç çocuklar için savechildren gibi kuruluşlar var. yardım fln yapmadım hiç. Lafa gelince bende diyorum afrikadaki çocuklar aç diye ama sor bakalım hiç 2 dolar bağış yaptın mı yapmadım. Slota gelince para var çocuklara gelince yok

netice itibariyle dünyadaki kötü gidişatı ve ülkedeki kötü gidişatın suçlusunu göklerde aramamak lazım.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Ne öneriyorsun düzelmek için ? Bu baştakiler gidip başkaları gelince düzelir mi sence ? Bu mesajından anladığım kadarıyla senin Allah'a da inancın yok. Herkes yaşattığını yaşar ama burada ama orada sen burada görmezsin belki orada mutlaka haberin olur :)
allaha inancım benimle allah arasındaki mevzudur bu bir baskasını ilgilendirmez, ve bu adamların allahı ile benim allahım da aynı olamaz. bu baştakiler gidince başkası gelince düzelir mi bu bilemem ama 20 yıldır gördügüm şey bir degişim şart artık. yeni gelecek adam düzeltemez diyerekten de yine aynı hükümete oy mu vereyim yani bu mudur olay

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,043
3,128
113
allaha inancım benimle allah arasındaki mevzudur bu bir baskasını ilgilendirmez, ve bu adamların allahı ile benim allahım da aynı olamaz. bu baştakiler gidince başkası gelince düzelir mi bu bilemem ama 20 yıldır gördügüm şey bir degişim şart artık. yeni gelecek adam düzeltemez diyerekten de yine aynı hükümete oy mu vereyim yani bu mudur olay
ben akp ye oy vermiyorum yanlış anlaşılmasın. demek istediğim başkası da gelse değişen pek bir şey olmayacak. Sen insanoğlunu ne yapsan da memnun edemezsin ben olurum sen olmazsın , sen olursun ben olmam. Tüm dünya da böyledir ve dediğim gibi kıyamete kadar da değişmez.

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Arkadaslar bu olaylara girmeyin boşverin. Herkes kendince inancıyla yargilanacak inananda cennete gidiyor diye kanun yok. Adam hristiyan ama iyi insan iyi niyetli insanlara yardim ederek gecirmistir hayatini musluman adamda hayati insanlari dolandirmakla gecmistir vs. O yuzden bu konu uzatilmamasi gerekir. Siyaset ise birseyler yanlis gidiyorsa tepki verirsin duzelir guzelmez kim neye inaniyorsa din siyaset onu yapar. Gerkes kendi kararlarında ozgurdur. Tek fark siyasette kararin disinda biri kazanirsa sonuclarina iyi veya kotu her iki tarafta katlanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...