Doğru tokatlanmak için yatırım lazımAbla doru sölüyor yatirmayacaksan ne ise yarayacak
Doğru tokatlanmak için yatırım lazımAbla doru sölüyor yatirmayacaksan ne ise yarayacak
Oo çatlak patlak 😂😂Nbr la kırık
Onlar patlattı seni desene 😂😂Yaw ne bilem SMS gelmiş belki tokatlariz dedik
Bağlanır da çeken olsun öyle yatırım yapayım 😂😂üye olduk ama cakma siteye benziyor canlida 1 inci siradayim ne gelen var ne giden
@Penaltı bu bizim yeni kanka mıOo çatlak patlak 😂😂
Nasıl gidiyor 😂
Para verin yatırayım bakalım sağlam mı diye 😂Feda et kendini dost 🤣🤣
Olabilir 😁@Penaltı bu bizim yeni kanka mı
La yok aw delinin biri her ske gulen bir teneke vardı eski nicki unuttum@Penaltı bu bizim yeni kanka mı
Aw sanki biz cok akilliyiz gülsün bakimLa yok aw delinin biri her ske gulen bir teneke vardı eski nicki unuttum
Canlı destek ne diyor gral
Maks kazanç 500 değil mi
Birazdan birazdan diyo surekliCanlı destek ne diyor gral
Yatırımın kazancını da çekebilirsiniz dediMaks kazanç 500 değil mi
Umarım ödenir reis ama maxsimum çekim 500 demişler 540 vermişsin iptal olabilirBirazdan birazdan diyo surekli
Sordum çekim vermeden önce o şekilde çekebilirsiniz dedi de ödemez bunlarUmarım ödenir reis ama maxsimum çekim 500 demişler 540 vermişsin iptal olabilir
Bellide olmaz ilk 5 10 kişiye odeyebilirler güven sağlamak için yani şuan çekim veren arkadaşlara öderler diye tahmin ediyorumSordum çekim vermeden önce o şekilde çekebilirsiniz dedi de ödemez bunlar
Site kötüyede benzemiyor vallahi bilemedimSordum çekim vermeden önce o şekilde çekebilirsiniz dedi de ödemez bunlar