- 2,484
- 1,218
- 113
Dene kodu kardeşimDaha önce üyelik olan alabiliyormu?
Dene kodu kardeşimDaha önce üyelik olan alabiliyormu?
Kimlik istemiyor atmasaydinBiraz ugrastirdi selfie kimlik falan ama aldım 160i şimdi işlem çekim kisminda
Btc sat de marketten, sonra donkmu fonk mu onu bul, 160 tl karşılık olarak yaz satAl sattan nasıl TL ye çeviriyoruz
Eski üyeler olmuyor bilginizeDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Çok teşekkürler kardedimSagol kardeş kupon yapalım 160la
Büllüğünü yerim saol vallaDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Nasıl yaptın reis dm den bakarmisinçektim 162 tl eyv
Dayı buraya kadar geldiysen al satı yapamıyorsan o ağzına sıçayımAbi bişey sorucam yanlis anlamazsaniz bilmiyorum da al satı nasıl yapicam
Kanka bende şimdi gördüm aldım da ama nasıl al sat yapıcam banada yazsana dmdenAnında geldi 158 🙏
Olum niye küfür ediyosun yani adam gibi bişey sorduk bilmiyorum gavat kötü visey mi soyledimDayı buraya kadar geldiysen al satı yapamıyorsan o ağzına sıçayım
Üye oldum kodu aktif ettim reis al sat bölümünden nasıl TL ye çeviriyoruzDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kötü söylemedin tabi. Ama o kör gözünle prn aratıyosun ya. Onuda bulacan mike mike buraya Emrah çekmicenOlum niye küfür ediyosun yani adam gibi bişey sorduk bilmiyorum gavat kötü visey mi soyledim