Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Biz bitmişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
işin kötü tarafı millet altın dolar artınca para kazandıgını sanıyor... diger fiyatlar sabit kalıyor sanki, bir teneke yag 100 lira olur gelecek ay
Dolar 7 lira olsa da mallar zamlanıyor usta, dövizden dolayı zam treni geçeli çok oldu. Döviz artsa da zam, azalsa da zam. Satılan fabrikalardan ve halihazırdaki pandemi döneminden ötürü üretimin neredeyse 0ı görmesinin akabinde ŞAHSIM ın 3 çocuk ve Suriye politikası hasebiyle artan tüketim; fiyatların gün günü artmasına başlı başına bir sebep. Bu sebepten dolayı 100 lira tasarrufu olan insan bile dövize atıp bekliyor. Yarın bir gün tl nin pul olmayacağı ne malum. Keza bu gidişle çok yakın gözüküyor

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Cok yanlis konusuyosun suan. Olay parti degil olay ülke. Olan bize oluyor. Ne demek dahada artmasi dilegiyle ? Insanlar nasil zorda biliyormusun sen. Alim gücü her gecen gun dusuyor. Soylediginiz sozlere dikkat edin.
Onu Bunlara Oy Verenlere Soyluceksın Dayı

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Onu Bunlara Oy Verenlere Soyluceksın Dayı
Ne alakasi var ya. Sadece oy verenlermi yasiyor bu ülkede. Neyse kardeşim senle tartismaya girmicem. Su elestrdigin hükümet yanlilarndan farkin yok ayni cahilsin.
Cahil adamla tartiasack biseyim yok

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Dolar 7 lira olsa da mallar zamlanıyor usta, dövizden dolayı zam treni geçeli çok oldu. Döviz artsa da zam, azalsa da zam. Satılan fabrikalardan ve halihazırdaki pandemi döneminden ötürü üretimin neredeyse 0ı görmesinin akabinde ŞAHSIM ın 3 çocuk ve Suriye politikası hasebiyle artan tüketim; fiyatların gün günü artmasına başlı başına bir sebep. Bu sebepten dolayı 100 lira tasarrufu olan insan bile dövize atıp bekliyor. Yarın bir gün tl nin pul olmayacağı ne malum. Keza bu gidişle çok yakın gözüküyor
sorun şu dolar düştügü zaman faizler arttıgı icin düşüyordu yüksek faiz de enflasyona neden oluyordu bu yüzden dolar düşse bile bu kez de yüksek enflasyondan dolayı fiyatlar artıyordu. üretim yapmıyoruz her şeyi ithal getiriyoruz üretim yapmadan cok normal fiyatların düşmemesi

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
sorun şu dolar düştügü zaman faizler arttıgı icin düşüyordu yüksek faiz de enflasyona neden oluyordu bu yüzden dolar düşse bile bu kez de yüksek enflasyondan dolayı fiyatlar artıyordu. üretim yapmıyoruz her şeyi ithal getiriyoruz üretim yapmadan cok normal fiyatların düşmemesi
Aynen öyle onu diyorum

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Ne alakasi var ya. Sadece oy verenlermi yasiyor bu ülkede. Neyse kardeşim senle tartismaya girmicem. Su elestrdigin hükümet yanlilarndan farkin yok ayni cahilsin.
Hayırdır dostum Sen Bize yuruyon

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Cahil Sensin Dostum O at gozluklerını Cıkarda Dısarda neler Donuyor bı gor

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
valla dost kusura bakma ama bu adamlar gökten inerek gelmedi yıllardır her secimi kazandıkları icin o konumdalar. o seçimlerde de milyonlarca kisinin oylarını aldılar yani bugün olanların vebali o milyonların boynunadır. 21 yıldır gercekleri göremeyip körü körüne takım tutar gibi siyasi parti destekleyen insanlar yüzünden bu haldeyiz.
biz bu insanları ne zaman uyarmaya calıssak bir şeyler yapsak ya vatan haini ilan edildik ya da terörist. şu an bile hala bizim ezanımız allahımız var diyen bissürü insan varken ben nasıl bu sekilde düsünmeyeyim

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Sanalda artistlim yapmiyorim dostum. Sensin kral
Ben sanalda Artıslık Yapmam Dostum m.etme konusmalarına Dikkat Et diyorsun ilk Sen bana Atar yapıyorsun ? hayırdır Senın bı problemın mı Var birde bize Cahil diyorsun Bi kendı dusuncelerıne Bir bak ondan Sonra yorum yap

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Cahil Sensin Dostum O at gozluklerını Cıkarda Dısarda neler Donuyor bı gor
Ben neyin ne olduğunu görüyorum dostum sen merak etme. Ben Allah dinle milliyetcilikle tekbirle kandirlicak insan degilim. Senden daha cok elestiriyorum. Bu cakma muslumanlari. Ama sen direk dahada yükselsin diyorsun ona uyuz oldum adamlara bisey olmuyor. Mehmet cengiz ve diger hukumet yanlilari dolari ucuzdan alip pahalıya satiyor onlar zengin oluyor biz bstiyoz iyice. Ustune sende dahada yukselsin diyorsun. Yani onlar daha zengn olsun biz daha fskir olalim dmeek istedigin bumu ?

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Ben neyin ne olduğunu görüyorum dostum sen merak etme. Ben Allah dinle milliyetcilikle tekbirle kandirlicak insan degilim. Senden daha cok elestiriyorum. Bu cakma muslumanlari. Ama sen direk dahada yükselsin diyorsun ona uyuz oldum adamlara bisey olmuyor. Mehmet cengiz ve diger hukumet yanlilari dolari ucuzdan alip pahalıya satiyor onlar zengin oluyor biz bstiyoz iyice. Ustune sende dahada yukselsin diyorsun. Yani onlar daha zengn olsun biz daha fskir olalim dmeek istedigin bumu ?
Hayır Tabıkı Ama elden bırsey Gelmıyor Cunku Birileri cıkıp ALLAH dedimi Bizim insanımız ALLAH korkusu var bu adamdan Zarar gelmez diyor yani demek istedigim degişmez olan tabıkıde sana bana oluyor senin en son yazdıgına sonuna kadar katılıyorum..

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Hayır Tabıkı Ama elden bırsey Gelmıyor Cunku Birileri cıkıp ALLAH dedimi Bizim insanımız ALLAH korkusu var bu adamdan Zarar gelmez diyor yani demek istedigim degişmez olan tabıkıde sana bana oluyor senin en son yazdıgına sonuna kadar katılıyorum..
Tmm dostum k.bakma yanlis anladm. Ulkeyi boyle gorunce sinirleniyor insan. Özür dilerim yanls bisey deidysem

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,613
45,032
113
Tmm dostum k.bakma yanlis anladm. Ulkeyi boyle gorunce sinirleniyor insan. Özür dilerim yanls bisey deidysem
Estafurullah Ben ozur dilerim emın ol bir cok ınsan uzuluyor Vatanını seven insan illakı uzulur ama yok yapacak bırseyımız yok bıraz sesını yukselttın mı solugu silivride alıyorsun Malesef :(

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Satış başladı , bakalım ne kadar düşecek..

1616368459714.png

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Hedef 12 TL hadi az kaldı umarım biran önce olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...