- 14,936
- 5,123
- 113
@BJKrussz maalesef çok yaklaştık ama lose oldu sağlık olsun kesene bereket olsun sinerji yapan dostlara teşekkürler sana da iyi çalışmalar
Çok teşekkür ederiz reis düşünmen yeterli güzel gidiyorduk ruskiler bozduSon adımı asamadik tyu yuzunden öyle görünüyor.. Benim mesai başlar.. Molada çekim verip Takip eden arkadaşlar arasından bir kaç kişiye ulaşırım herşey için teşekkür ederim ulaşamadıklarim için de şimdiden ozur dilerim..
Cansın kral bizde takip edenler arasında sayılıyor muyuz ki 🤔Tyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac
Kolay gelsin dost görüşürüzTyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac
Tebrikler kral, kazancla mutlu olmak lazım inşallah daha çok kazanırsın sonrasında 🙏❤Tyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac
Kolay gelsin hayırlı işler kral 💥Tyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac
Nedense son adım genelde olmuyor tamam bukadar yeter dost sende ara verTyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac
Kolay gelsin çokçaTyu olmadi en azından birşeyler kazandık ben çekim gelince Molada arkadaşlara ulaşırım.. Takip eden arkadaşlara teşekkür ederim hakkınızı helal edin burası kilit @Shellac