Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bjornensz / Amerika Futbol & Basketbol

Kupon Miktarı
54.36
Kupon Oranı
4.691

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
bu mlse bu sene noldu böyle yav sahada 22 adet maymun var gibi oynuyorlar afedersiniz 1 metre yanlarına pas atamıyorlar, hücumlar cok kötü. pandemi arasında full yattı mı bu adamlar

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
bu mlse bu sene noldu böyle yav sahada 22 adet maymun var gibi oynuyorlar afedersiniz 1 metre yanlarına pas atamıyorlar, hücumlar cok kötü. pandemi arasında full yattı mı bu adamlar
yoo baskan kart cikmayan ligde efsane kartlar cikiyor mesela beyazlar ile zencilerin sokak olaylari resmen bu lige yansimis azicik dikkat edersen birbirlerine pas bile vermiyorlar bencil davraniyorlat ve ekstra sacma sapan fauler oluyor kucuk ibgiltere derdim abd ligine ama artik pandemi mi sokak takiolaylar mi futbolu bitirmis

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
yoo baskan kart cikmayan ligde efsane kartlar cikiyor mesela beyazlar ile zencilerin sokak olaylari resmen bu lige yansimis azicik dikkat edersen birbirlerine pas bile vermiyorlar bencil davraniyorlat ve ekstra sacma sapan fauler oluyor kucuk ibgiltere derdim abd ligine ama artik pandemi mi sokak takiolaylar mi futbolu bitirmis
valla cok kötüler hücuma cıkarken her hücumda verebilecekleri en kötü kararları veriyorlar neredeyse. az önce izlerken 2 kere orta yapıldı iceri vurabilecegi topun önünden geçişini izliyor adam pas veriyorlar yine aynı şekil. cyber maç izliyor gibi hissediyorum valla

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
valla cok kötüler hücuma cıkarken her hücumda verebilecekleri en kötü kararları veriyorlar neredeyse. az önce izlerken 2 kere orta yapıldı iceri vurabilecegi topun önünden geçişini izliyor adam pas veriyorlar yine aynı şekil. cyber maç izliyor gibi hissediyorum valla
aynen cok zevksiz keyifsiz dimi baskan bildigin birileri el atmis bu lige bariz beli adamlar 2 fark onde korner cizgisine gidiyorlar falan boylr maclar izledim sonra tivbe ettim hucumdan sinra geri ye donuyorlat falan

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
aynen cok zevksiz keyifsiz dimi baskan bildigin birileri el atmis bu lige bariz beli adamlar 2 fark onde korner cizgisine gidiyorlar falan boylr maclar izledim sonra tivbe ettim hucumdan sinra geri ye donuyorlat falan
bak geçen cincinati macını izledim 4-0 yenilmislerdi. önde olan takım tüm kornerlerde ilk yarı ve 2.yarı dahil paslasarak kullandı kaleciye döndü kanser olmustum izlerken, cidden yazılan senaryoyu oynuyorlar gibi

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
orlandonun az önceki hücumu mesela, ceza sahasında yaşanan şu olaylar cyber fifa maclarında anca yasanıyor

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
son saniye hücumdayken attıgı pasa bak los angeleslı andavalın ahahaha cyberdan daha kötü yemin ederim bu lig