- 1,434
- 748
- 113
Çok erken yattı benim bile umudum vardı kendi kuponum olmamasına rağmen ve geldi 😅Umud her an vardır
Çok erken yattı benim bile umudum vardı kendi kuponum olmamasına rağmen ve geldi 😅Umud her an vardır
Dostum uyumadım, gelen kazanç işimi görmüyordu. Izledim maçı. O anki tempoya göre 1 korner daha çıkar diye canlıdan 1 kornere daha girdim. Olmadı. 87de girdim 6.5dk uzatma oynandı 9dkda 1 korner daha atamadılar@bjornensz bro sen uyu fosur fosur kuponun won haberi benden al dk 88 ev tek başına 10 korner attı 😅 hadi tebrikler 👏
Ah be doatum çok acele etmişsin vardı bı kaç maç çabuk gitmiş 😕Dostum uyumadım, gelen kazanç işimi görmüyordu. Izledim maçı. O anki tempoya göre 1 korner daha çıkar diye canlıdan 1 kornere daha girdim. Olmadı. 87de girdim 6.5dk uzatma oynandı 9dkda 1 korner daha atamadılarEkli dosyayı görüntüle 173660
Tam 700 liralık ödemem vardı bu gelse üstünü bir şekilde tamamlarım diye düşündüm de olmayınca olmuyor işteDostum uyumadım, gelen kazanç işimi görmüyordu. Izledim maçı. O anki tempoya göre 1 korner daha çıkar diye canlıdan 1 kornere daha girdim. Olmadı. 87de girdim 6.5dk uzatma oynandı 9dkda 1 korner daha atamadılarEkli dosyayı görüntüle 173660
Izledim maçı hızlıydı. 90da ev frikik kullandı top depin kafasına çarpıp dışarı gitti aut kullandirtti hakem ne güzel geldi diye sevinirken şok oldum yaAh be doatum çok acele etmişsin vardı bı kaç maç çabuk gitmiş 😕
Yapma be. Kötü olmuş bro ya keşke bı basket falan bulsaydin zaten zar zor oldu 10 kornerIzledim maçı hızlıydı. 90da ev frikik kullandı top depin kafasına çarpıp dışarı gitti aut kullandirtti hakem ne güzel geldi diye sevinirken şok oldum ya
Fazla Zorladın basit gitti neyse sağlık olsun ne diyelimIzledim maçı hızlıydı. 90da ev frikik kullandı top depin kafasına çarpıp dışarı gitti aut kullandirtti hakem ne güzel geldi diye sevinirken şok oldum ya
Izlemesem maçı almazdım dost yapacak bir şey yokYapma be. Kötü olmuş bro ya keşke bı basket falan bulsaydin zaten zar zor oldu 10 korner